Access Energetic Facelift™

Kurs på Lierskogen 30. september

Hva om det er mulig å få en ansiktsløftning uten bruk av Botox eller å legge seg under kniven?

I Access Consciousness™ finnes det langt over 40 ulike kroppsprosesser. Et knippe av disse danner tilsammen Access Energetic Facelift™

Prosessen brukes for det meste på øvre del av kroppen - aller mest på hals/nakke og ansikt, men kan også gjøres som en full kroppsprosess.

En fantastisk prosess som reverserer aldringstegn i ansiktet og skaper en lignende effekt i hele kroppen.

Hvis du ikke trodde du kunne eldes, ville du eldes?

Hva om du kunne slippe alle fordømmelser og konklusjoner du har om kroppen din og hvordan den eldes?

Hvis du slapp alt det, ville kroppen din faktisk eldes mindre og være gladere?

Ved å bruke energiene vi lærer på dette kurset - sammen med en vilje til å "snakke med" cellene og viljen til å være og skape en forandring for deg selv og andre - er det mulig å løfte, forynge og vitalisere hele kroppen gjennom bruk av myke berøringer på ansikt og hals/nakke.

På kurset vil vi gjennomgå prosessene som tilsammen utgjør en Access Energetic Facelift™ og vi vil gjøre noe "clearings" av synspunkter og overbevisninger vi måtte ha som hindrer energien vår i å være levende, sunn og full av ungdommelighet.

Resultatet av denne prosessen er ofte en reduksjon av rynker og fine linjer, en reduksjon av kroppens og ansiktets tendens til å "henge", en vitalisering av huden og det skjer til og med at folk får tykkere hår.


Informasjon, pris og påmelding: Bruk denne linken

DETTE KURSET KREVER ACCESS BARS™ SOM FORKUNNSKAP.

Har du ikke gått dette kurset ennå, så sjekk denne linken for første kurs:


Hva skal til for at du rekker å ta det kurset først?

Når det er på plass: ta med deg venner og/eller familie - ev. klienter - så dere kan gi hverandre Facelift-behandlinger i ettertid.

På kurset skal alle få og gi en facelift-behandling hver.

Hvem inviterer til kurs?

Mitt navn er Susanne Helgesen og jeg er Access Bars™ Facilitator, Access Body Process™ Facilitator og mitt hovedfokus er bevissthets- og transformasjonsarbeid hvor jeg i hovedsak bruker Access Consciousness™ teknikker. Les mer om meg og hva jeg tilbyr på min webside.