Stop - vervuiling

Een interesante / leerzame site!

Wat is stop - vervuiling?

Stop-vervuiling is een leuke en leerzame site waarmee je leert omgaan met het milieu!Want je wilt toch niet op een vuilnisbelt wonen?Ruim dus je rommel op / gooi ds geen rommel op straat neer.Maar voor meer info ga je naar www.stop-vervuiling.jouwweb.nl!

Hoezo stop - vervuiling?

Zelf have op Wij un Enorme hekel Aan Alle soorten van vervuiling! But Samen Kunnen op Wij hier iETS Aan veranderen deur bijv. Configuratie op kauwgom meer De visitors te spugen op straat van de deur Alle Stukken Afval in de prullebak te Gooien ipv Gewoon op straat!

actie, actie, actie!

wij zijn op dit nog moment steeds bezig met een idee verzinnen om een actie te voeren tegen milieuvervuiling.heb jij een idee?vertel jou idee please, want mischien kunnen wij hier iets mee doen!geen enkel idee is gek!en misschien komt er wel een filmpje op onze site met jouw actie die door ons wordt uitgevoerd!!!HELP ONS, HELP JE HET MILIEU!!!

Earth hour

Saturday, March 23rd, 9:30-10:30pm

Overal op de wereld

Samen één uur het licht uit voor de aarde!                                                                            Doe jij daar ook aan mee op 23 maart?