SciSports Presents:

Voetbal jaaroverzicht 2013

Opmerkelijke momenten van 2013

2013 is een bewogen jaar voor de voetballerij. Er waren kampioenschappen, records, geweldige doelpunten en genadeloze afstraffingen. 2013 is een jaar waarin nieuwe technologieën werden getest, waarin Blatter nog steeds op zijn troon bleef en twee Nederlandse clubs failliet gingen. 2013 is ook een jaar vol ontroerende gebeurtenissen. Zo verloor de voetballerij een aantal idolen en geliefden.


SciSports heeft geprobeerd om afgelopen jaar op een overzichtelijke manier weer te geven. Mochten jullie suggesties hebben voor momenten die we absoluut niet over het hoofd hadden mogen zien dan kan dit onderaan in de comments. We wensen jullie veel plezier in het herbeleven van het voetbaljaar 2013.

Januari

Februari

Maart

April

Mei

Juni

Juli

Augustus

September

Oktober

November

December

Bronnen en bedankjes

Voor dit jaaroverzicht zijn vele bronnen gebruikt. De nieuwsoverzichten van Voetbal International, Voetbalzone, Voetbalprimeur, FC Update, NU Sport en de NOS zijn geraadpleegd. Daarnaast speciale dank voor de geweldige bloggers van Catenaccio, De Zestien en Tussen de Linies.


Een laatste bedankje gaat uit naar iedereen die SciSports afgelopen jaar op welke manier dan ook een warm hart heeft toegedragen en de voetbalclubs die vanaf het begin in de diensten van SciSports hebben geloofd.


Dit jaaroverzicht is u aangeboden door de voetballiefhebbers van SciSports om uw en ons mooie jaar mee af te sluiten.


Op een sportief en mooi 2014!

Loading form...