Ontmoet elkaar

in de kleine groepen van het Baken

Kleine groepen voor iedereen!

In het Baken willen we investeren in relaties. Daarom vinden we het belangrijk dat betrokkenen van het Baken bij elkaar komen in kleine groepen.

Het idee is dat groepen van 6-11 personen structureel bij elkaar komen. We spreken in elk geval één keer per maand af. Tussendoor kunnen de groepen natuurlijk ook bij elkaar komen.

De groepen zijn open voor iedereen die wil meedoen. Het geloof is een belangrijk aspect binnen de groepen, maar dat wil niet zeggen dat iedereen op dezelfde manier gelooft of dat geloof een voorwaarde is om mee te doen!


De groepen bepalen zelf het moment en locatie van ontmoeting.We gaan van start met 4 verschillende groepen:


Gemengde groepen

Er hebben zich inmiddels genoeg mensen aangemeld om met twee gemengde groepen te starten. 'Gemengd' wil zeggen: mannen en vrouwen, samen- of alleengaand, jong en oud, etc.

De gemengde groepen besteden de eerste avonden aan het elkaar beter leren kennen en samen op zoek gaan naar een geschikte activiteit.


Vrouwengroep

De vrouwengroep is, zoals de naam al doet vermoeden, alleen voor vrouwen.


Mannengroep

De mannengroep is niet alleen vanuit het Baken georganiseerd, maar vanuit andere kerken in Woerden. We beginnen met drie avonden op donderdagavond: 14 maart, 11 april en 16 mei. De avonden vinden plaats in het Baken, Beneluxlaan 3.

Drie avonden, om met elkaar vrijuit van gedachten te wisselen, als mannen onder elkaar, en stil te staan bij thema's als relaties, geloof, carrière, etc.


Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in deelname aan één van deze groepen? Laat het weten aan Ferdinand Verboom. Hij brengt je dan in contact met de contactpersoon van de desbetreffende groep.