StudyTube

Jouw Persoonlijke Online StudieCoach!

Haal al je studiepunten met StudyTube.

Hij kent je vak, test je en heeft alle materialen in huis om je wekelijks op je tentamen voor te bereiden.

Beste Studenten,

Het is zover: na maanden van content ontwikkelen, programmeren en designen presenteren wij trots de nieuwe versie van StudyTube.

Het afgelopen jaar hebben wij ongelooflijk veel feedback van jullie ontvangen – waarvoor dank! – en daarmee zijn we aan de slag gegaan. Er is veel veranderd in de studie-omgeving. Zo hebben we al jullie blokboeken en readers geanalyseerd om jullie per week afgestemde oefenonderwerpen te kunnen leveren. Je kunt je nu per week laten toetsen, testen en bijspijkeren en er zo voor zorgen dat je nooit meer zakt voor een tentamen.

Heb je vorig jaar al een StudyTube-account aangemaakt? Dan vragen we je vriendelijk een nieuw account aan te maken, het oude is vervallen.

Vooralsnog hebben we alleen eerstejaarsvakken online staan. In de komende weken zullen we geleidelijk ook tweede- en derdejaarsvakken online zetten.

Ben je tweede- of derdejaarsstudent? Probeer een eerstejaarsvak uit en laat ons weten wat je ervan vindt.

Je krijgt nu als allereerste toegang tot StudyTube. Het kan zijn dat je kleine kinderziektes tegenkomt; meld deze vooral! We staan voor je klaar om bugs en fouten te verhelpen. Bij problemen, en als je feedback of vragen hebt, kun je gebruikmaken van de supportwidget die je altijd rechts van je scherm ziet.

Het StudyTube-team wenst je veel succes bij de voorbereidingen op je tentamens.

Wat is StudyTube

Big image
Big image