Chicks And The City nieuws flits!

Big image

Dit zijn de onderwerpen & gasten van de komende weken van Chicks And The City; het brutaalste radio programma door meiden uit de regio!

Chicks And the City: iedere woensdag live van 19:00 tot 20:00 op Radio Rijnmond!

Gasten van dit komende seizoen zijn onder andere Maurice Bell (waar we ons vet kunnen laten bevriezen), Kim Sasabone van de VengaBoys en flirt coach Esther Popelier om ons een handje te helpen in de liefde!

Ook de populaire miss Lipgloss zal de chicks een bezoekje brengen (bekend van haar eigen tv programma op TLC en natuurlijk haar populaire beauty vlog op YouTube).


Chicks And The city is Brutale radio gemaakt door meiden uit Rijnmond waarin niets onbesproken blijft, leuk voor jong en oud!

Big image

De radio Show

In ChickAndTheCity worden serieuze en minder serieuze onderwerpen behandeld en afgewisseld met frisse items zoals bijvoorbeeld showroddels en de chicks-quiz waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Chicks And The City nodigt ook gasten uit waaronder een ‘SuperChick’:een vrouwelijk rolmodel dat voor (jonge) meiden als inspiratiebron dient. Uiteraard wordt er ook muziek gedraaid. Van Cindy Lauper tot Pink en van Madonna tot Anouk.


Presentatrice Natasja Morales is bekend in de wereld van meidenradio. Eerder ontwikkelde en presenteerde zij meidenradio met meiden uit het centrum van Rotterdam. Samen met mede-producente Roxanne van der Slot organiseert Natasja Chicks And The City.

Chicks Gezocht!

Ben jij een chick tussen de 15 en 25 jaar? En wil je zelf radio maken met alles wat daar bij hoort? Dan is Chicks And The City op zoek naar JOU! Geef je op en werk vrijwillig mee met deze radioshow, die iedere woensdag live wordt uitgezonden op Radio Rijnmond en wie weet zit JIJ binnenkort achter de microfoon! Ook Radiochick worden? Stuur een e-mail met motivatie naar chicks@rijnmond.nl en kom een keer langs!

Op rijnmond.nl en chicksandthecity.nl kun je onder andere de show online mee- en terugluisteren, kennis maken met de Radio Chicks en ze volgen via Twitter (@radiochicks) en Facebook.

Chicks And The City is iedere woensdag van 19.00 tot 20.00 uur te beluisteren op Radio Rijnmond, 93.4FM of via www.rijnmond.nl en www.chicksandthecity.nl.

BEDANKT!

Het 3e seizoen van Chicks And The City, 'seizoen 2013-2014', wordt mogelijk gemaakt door:
* RTV Rijnmond
* VSB Fonds
* Stichting Animus Donandi
* Stichting Solidarodam
* Stichting Rabobank Rotterdam Fonds

Mede namens de Chicks hartelijk bedankt!!

Onze tv Promo

ChicksAndTheCity!!

Vriendelijke groet,

Roxanne van der Slot (links) en Natasja Morales (rechts)


producenten Chicks And The City radio