Weekmail Enactus Utrecht

Week 28

Lieve Enactor,

'Time flies, when you're having fun'. Het moment is aangebroken, dit wordt alweer mijn laatste weekmail namens het Bestuur 2012-2013! Maar wat is er ongelofelijk veel gebeurd de afgelopen tijd! Vorige week maandag hebben wij ons jaar officieel afgesloten tijdens de laatste Enactus avond. Na van tevoren met het nieuwe bestuur, de RvA en de Alumnicommissie bootje te hebben gevaren door de Utrechtse singels, onder het genot van een hapje en een drankje, waren we helemaal klaar voor de avond in King Arthur. Hier hebben we ons jaarverslag gepresenteerd, teruggeblikt op alle vette momenten die we hebben meegemaakt en het nieuwe bestuur is aan jullie voorgesteld. Sjors vertelde over de visie voor 2013-2014; Upscaling van de projecten, om te kunnen groeien als organisatie, maar met name te groeien in het aantal mensen op wie Enactus Utrecht een positieve impact maakt. Wij hebben er ontzettend veel vertrouwen in dat zij dit met z'n zessen tot een goed einde gaan brengen komend jaar! Tenslotte natuurlijk een knotsgekke borrel als afsluiting van het mooie jaar.


Deze afsluiting was blijkbaar toch geen afsluiting, want twee dagen later bleek het jaar 2012-2013 toch nog een staartje te krijgen. Vorige week woensdag kregen we namelijk van Enactus Nederland de mededeling dat wij, Enactus Utrecht, alsnog de titel 'Enactus National Champion 2013' op onze naam krijgen! Dit heeft als gevolg dat wij Nederland zullen vertegenwoordigen tijdens de World Cup 2013 in Cancun Mexico! Ricardo en Marije zijn voor deze aankondiging woensdagavond speciaal naar King Arthur gekomen om er met ons en de teamleden op te proosten. Het is ons gelukt! Vamos a Mexico!!


Met dit geweldige nieuws sluit ik mijn laatste weekmail af. Hieronder vinden jullie nog wat praktische informatie wat betreft de zomervakantie, de vertrouwde weekupdates en natuurlijk niet te missen: het bezoek van Burgemeester Aleid Wolfsen aan Oma's United en het uitstapje naar de Botanische Tuinen!


Tot slot wil ik namens het Bestuur nog even kwijt dat wij ontzettend trots zijn op alles wat jullie als teams dit jaar hebben bereikt en daarnaast willen we Sjors, Annelien, Annette, Falco, Eefke en Hanna alle zes ontzettend veel succes en vooral heel veel plezier wensen voor komend jaar!


Liefs,

Namens het Bestuur,

Anouk

Big image

Kennismaken Bestuur 2013-2014!

Het nieuwe bestuur is deze vakantie druk bezig met het schrijven van het jaarplan en het vraagstuk hoe wij als Enactus Utrecht meer kunnen groeien. Hierbij kunnen ze jullie hulp goed gebruiken! Daarom hebben ze de 'Office Inloopdagen' bedacht. Dit houdt in dat je op 14 en 22 augustus tussen 12:00u en 15:00u naar de Office kan komen om onder het genot van een heerlijk kopje koffie kennis te maken met het nieuwe bestuur en met ze te sparren over de projecten en de organisatie.


Schroom dus niet om langs te komen!


De vakantieplanning per bestuurslid is te vinden op Dropbox.

Vakantie Weekmail

Tijdens de vakantie zal er niet elke week een weekmail verstuurd worden. Om jullie toch een beetje op de hoogte te houden van de voorbereidingen op de World Cup en de bezigheden van het nieuwe bestuur zal er op 3 momenten een weekmail worden uitgestuurd.


Namelijk op:


23/07 (vicevoorzitter@enactusutrecht.nl)

06/08 (voorzitter@enactusutrecht.nl)

27/08 (voorzitter@enactusutrecht.nl)


Zorg ervoor dat jouw team op deze data iemand aanstelt die verantwoordelijk zal zijn voor de weekupdate. Deze wordt verwacht vóór 12:00u in de middag, op bovenstaand emailadres.

Weekupdate

Fiets&ik

Fiets&ik gaat in de zomer niet door vergaderen: Silvester gaat naar Thailand, Sjors naar Brazilië, Sophie naar de Balkan en Marianne gaat centjes verdienen. Door de overlappende vakanties is doorgaan voor ons erg lastig. We gaan natuurlijk nog wel langs bij de werkplaats en we blijven de mail in de gaten houden, maar er zal geen actieve acquisitie worden gedaan.


Fiets&ik wenst iedereen een super mooie zomer!

Oma's United

Een foto zegt meer dan duizend woorden:
Big image

Kookeiland

Het is vakantie, maar we proberen binnen Kookeiland zo min mogelijk stil te staan. Zo hebben we (bijna) weer een opdracht binnengehaald. Tim zal deze opdracht a.s vrijdag definitief maken. Dit betekent dat we in september twee caterings zullen verzorgen. Naast het binnenhalen van opdrachten zijn we ook aan het brainstormen over onze marketingstrategie. We streven er naar om eind september een compleet Kookeiland marketing & communicatieplan te hebben.


Geniet allemaal van de vakantie.


Bedankt voor jullie inzet en een fijne vakantie allemaal!