Digitale snufjes

voor studenten

Digitale snufjes?!?!?!

De tijd dat verslagen nog met de hand geschreven werden en presentaties ondersteund werden met een overhead projector is al lang verleden tijd. Tegenwoordig hebben we laptops, tablets en smartphones die ons bij elke taak kunnen ondersteunen. Toch weten we nog lang niet welke digitale snufjes er op het world wide web te vinden zijn. Op deze pagina vind je 15 digitale snufjes die tijdens je schoolperiode zeer goed van pas kunnen komen. Denk aan tools voor bij je presentatie, tijdens je samenwerkingsopdrachten of voor het upgraden van je verslagen.

Digitale snufjes om mee te presenteren

PowerPoint biedt al veel verschil opties en mogelijkheden om je presentatie net dat beetje extra te geven. Met de volgende tools kun je nog meer uit je presentatie halen. Denk bijvoorbeeld aan interactie met je publiek.

Digitale snufjes voor bij samenwerkingsprojecten

Samenwerken op zich is vaak al lastig genoeg. Gelukkig zijn er een aantal tools die het je een stuk makkelijker kunnen maken. Denk aan het overzicht houden van de verschillende taken die uitgevoerd moeten worden of tegelijkertijd in één document kunnen werken.

Digitale snufjes voor documenten en verslagen

Ben je dat verslagen schrijven ook zo zat. Altijd maar naar die flikkerende cursor kijken. Hoe leuk is het om dan eens iets nieuws te proberen! Hieronder staan een aantal opties die hierbij kunnen helpen.

Nog meer digitale snufjes

Tot slot nog een paar extra digitale snufjes die je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor tijdens het leren, op stage of een educatief spelletje te maken.