Feest van het delen

LCH 11 november 2017

Big image

Running diner Lions Club Harderwijk 2017-2018

Op zaterdag 11 november organiseert de programma commissie een ladies night waarbij gezelligheid voorop staat. Het traditionele Running Diner voor seizoen 2017-2018, een avond waarbij je Lionsvrienden thuis ontvangt en kan laten genieten van je kookkunst.

THEMA SINT MAARTEN

Big image


De viering van Sint-Maarten op 11 november is de naamdag van de heilige Sint-Martinus. Over het leven van Martinus van Tours is vrij veel bekend, omdat zijn vriend Sulplicius Severus geschiedschrijver was. Martinus werd in 316 geboren in Hongarije als zoon van een Romeins legerofficier. Op vijftienjarige leeftijd kwam hij in dienst van het Romeinse leger. Uit deze tijd stamt een van de meest bekende verhalen over Sint-Martinus. Voor de poorten van Amiens in Frankrijk kwam hij een verkleumde bedelaar tegen. Met zijn zwaard sneed hij zijn rode soldatenmantel in tweeën gaf één helft aan de bedelaar.

Big image

HEEL SIMPEL

Een avond met een drie gangen diner, waarbij elke gang op een ander adres wordt genuttigd. De enige zekerheid die je hebt is waar we ons aperitief gebruiken en welk van de drie gangen je gaat maken bij jezelf thuis natuurlijk. Het blijft een verrassing wie er voor dat gerecht bij je aanschuift.

Graag horen we voor 27 oktober of je deelneemt aan deze activiteit en wat je voorkeur is om te maken: een voor-, hoofd- of nagerecht. Om het voor de organisatie makkelijker te maken ook graag een tweede voorkeur opgeven. De commissie laat tijdig weten voor welk gerecht je bent ingedeeld.


Dit mag je niet missen!

Saturday, Nov. 11th, 6:30pm

Harderwijk, Ermelo, Netherlands

De avond start om 18:30 uur op een centraal adres met een aperitief en waar de indeling voor het voorgerecht bekend wordt gemaakt. Vervolgens wordt na iedere gerecht het adres voor je volgende gang bekend gemaakt. Aan het einde van de avond komen we weer samen op een centrale plek om na te genieten van de gerechten en verhalen.

Dit mag je niet missen!

Loading form...
Inventarisatie grafiek

Live update van deelnemers Runningdiner

Pieter Bruegel - Wijnfeest van St. Martin

Big image

Het is niet zoals de naam wellicht suggereert een hardloopwedstrijd langs een buffet, maar een avond waarbij je Lionsvrienden thuis ontvangt en kan laten genieten van je kookkunst.

Heel simpel: een avond met een drie gangen diner, waarbij elke gang op een ander adres wordt genuttigd. De enige zekerheid die je hebt is waar we ons aperitief gebruiken en welk van de drie gangen je gaat maken bij jezelf thuis natuurlijk.

Uitgangspunt is dat er twee andere Lions met lady komen genieten van een gerecht met een sint maarten inspiratie. Het blijft een verrassing wie er voor dat gerecht bij je aanschuift.

Graag horen we voor 27 oktober of je deelneemt aan deze activiteit en wat je voorkeur is om te maken: een voor-, hoofd- of nagerecht. Om het voor de organisatie makkelijker te maken ook graag een tweede voorkeur opgeven. De commissie laat tijdig weten voor welk gerecht je bent ingedeeld.Sint Maarten recepten


Big image