Carrips Wortel Chips

Wie?

Carrips chips zijn bedoeld voor de Vrouw, die houden van een gezonde en lekkere snack. Maar Carrips chips zijn zo lekker, dat niemand er vanaf kan blijven! Ook de mannen niet!

Wat?

Carrips chips is een gezonde en lekkere snack. En nieuw op de markt. Ze zijn zo lekker, omdat ze gemaakt worden van de beste wortelen en ingrediënten door boer Harmsen. Ze worden bereid met verse wortelen en in een speciale zonnebloemolie (bevat 63% zonnebloemolie), die van nature rijk is aan onverzadigde vetten. Hierdoor bevatten Carrips chips nu 50% minder verzadigde vetten*, maar ze behouden dezelfde heerlijke smaak.
*dan de normale chips!

Waar?

Door de handige verpakking van Carrips chips is het ideaal om het mee te nemen voor onderweg. Of lekker voor de tv. Geen problemen meer met verpakkingen die niet meer dicht kunnen nadat je ze hebt geopend!

Waarom?

Waarom Carrips wortel chips?

Carrot + chips = carrips! En waarom nog meer?

Omdat Carrips wortel chips een heel nieuw gezond, voedzaam maar lekker product is!


Carrips wortel chips is ook handig verpakt. Je kunt de verpakking makkelijk openen en weer sluiten omdat het een handige deksel heeft gemaakt van zacht hout. Hiermee houd je de chips zo vers en lekker mogelijk!

Big image