LABORATORI DE MOVIMENT

a càrrec de Meritxell Balada - Curs 2021-2022 - El Musical

DESCRIPCIÓ DEL CURS:


Com un Laboratori científic, Laboratori de Moviment és un espai destinat a l’experiment i anàlisis amb el moviment. A la vegada és un entrenament corporal prenent com a base o punt de partida la improvisació i composició del moviment, a partir de pautes realitzades amb els elements del moviment: cos, espai, temps, qualitat de moviment, interacció i relació amb el grup.


A partir del propi moviment i llenguatge corporal es construirà i compondrà el material coreogràfic.

ADREÇAT A:

Tots aquells professionals del món de l'educació general i de l'educació artística en particular (mestres d'Ed. Infantil, Primària i Secundària, mestres de música, músics, ballarins, professionals de les arts escèniques, moviment, teatre, psicòlegs, pedagogs o treballadors socials) i persones interessades d'altres àmbits.


Pensat per aquelles persones que volen tenir un primer contacte amb la dansa, el moviment i la composició.

DIES I HORARI

7 sessions: 23 Octubre de 2021, 27 Novembre de 2021, 11 Desembre de 2021, 29 Gener de 2022, 26 Febrer de 2022, 26 Març de 2022, 30 Abril de 2022.


Horari: de 12:30h a 14:00h


Idioma del curs: català/castellà


Formats del curs:

-Presencial a El Musical de Bellaterra

-En línia a través del campus virtual d'El Musical (mínim d'inscrits)


Grup reduït

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ (LLISTA D'ESPERA)

LES PLACES ESTAN AGOTADES! T'INTERESSA MOLT FER EL CURS? APUNTA'T A LA LLISTA D'ESPERA PER SI OBRIM UN NOU GRUP

PREU:

TOTAL: 80 Euros

Forma de pagament: Ingrés o transferència (informació al formulari d'inscripció)


-Curs en línia en tràmit de Reconeixement per a Docents del Departament d'Ensenyament ( i tens usuari XTEC). Total hores: 20 hores = (10 hores presencials/streaming + 10 hores de feina a casa).

--Curs presencial certificat per "El Musical - Centre d'Educació i Recerca" com a formació per a la innovació i la qualitat musical. Total hores: 20 hores = (10 hores presencials/streaming + 10 hores de feina a casa).
-Curs Bonificat per a empreses

-La factura del curs s'emet amb les dades de la inscripció. Si vols factura amb altres dades (Escola on treballes, Institució...) l'has d'indicar en el formulari d'inscripció. No es podran canviar les dades una vegada efectuat el pagament.


Cursos impartits a:

El Musical - Centre Autoritzat de Grau Professional de Música

c/ Ramon Llull, 16 - 08193 Bellaterra - www.elmusical.cat - info@elmusical.cat

Professora: Meritxell Balada

Llicenciada en Pedagogia de la Dansa al Conservatori Superior de Dansa. Paral·lelament realitza els estudis de Rítmica Dalcroze, nivell elemental (Institut Llongueras) i el Bachelor (especialitat en Moviment) a El Musical de Bellaterra.


Com a ballarina forma part de la companyia de dansa La Veronal, Bebeto Cidra Cia., Iker Gomez, entre altres.


Actualment treballa com a professora de dansa a l’EMA (Escola Municipal de les Arts) i desenvolupa projectes interdisciplinaris per a escoles de primària. També col·labora amb El Musical en seminaris i cursos per docents.


*Imatge: Paul Klee