Çmime fikse

në krejt Prishtinën

∞ destinacione me çmim të njejtë


Përveq të qenit të parët n'semafor, arritjes me kohë në destinacionin tuaj dhe freskisë së fituar gjatë verës ju do të mund të udhëtoni me një çmim prej vetëm 1 Euro.