Lars Berendsen

Periode 1

Wie is Lars?

Lars is een nette en beleefde jongen die altijd klaar staat voor een uitdaging alleen kan hij heel erg perfectionistisch zijn en dat kan in zijn nadeel zijn.


Kernkwadrant.

Netheid Perfectionistisch


rommel Geordend


Ik heb gekozen voor deze opleiding omdat ik wist dat online handel en marketing groeide, en met deze opleiding leer ik voor later als online nog groter is.

wat ik later wil worden weet ik nog niet zeker maar de handel is breed en online maakt het makkelijker voor later.

ik wil heel graag mijn opleiding afronden in 2,5 jaar omdat ik dan sneller naar HBO kan en daar dan ook sneller klaar ben.


Ik heb geleerd dat een goede eigenschap van jezelf door kan schieten in een valkuil en dat is zeker belangrijk voor later. Als ik personeel heb en wil ik ze kunnen motiveren maar als ik daar in door sla kunnen ze teveel opdrachten krijgen waardoor de werk sfeer minder leuk is en dat kan ik voor komen nu ik dit geleerd heb.

ik heb ook geleerd bij loopbaan dat iedereen anders is dat wist ik al niemand is het zelfde maar ook met het aan pakken van een opdracht of het runnen van een winkel dus is het belangrijk om jezelf te blijven en te doen wat jij kan. Zo word je vanzelf bijzonder