Lose Weight - Live Well

Andre måder at tabe Stædig Belly Fat

Nu er du formentlig undrende hvad der præcist skal gøre for at miste din stædige maven fedt. Lad os starte:1. Stop spise for mange forarbejdede fødevarer:

Hvidt brød, chips, raffineret sukker i sødet drikkevarer og desserter øger inflammation i vores kroppe, er mave fedt er forbundet med inflammation, så spiser for meget forarbejdede fødevarer vil forhindre din evne til at slippe af med det.

Naturlige fødevarer, der har anti-inflammatoriske egenskaber kan forhindre mave fedt.

2. Carry vand overalt:

Det er altid en god idé at holde godt hydreret, fordi drikke nok vand på daglig basis kan hjælpe dig kaste permanente pounds.

Dehydrering forårsager væskeophobning og forårsager ekstra fedt, der skal lagres i maven, det hjælper med at reducere den samlede fedt og gør en stædig mave flad.


3. Stop gør det forkert træning:

Cardio træning alene vil ikke gøre meget for din talje, i modsætning til styrketræning hvilket øger muskelmasse og hjælper din krop til at forbrænde mere fedt.

Cardio træning er godt for dit hjerte, men du behøver at gøre en kombination af cardio træning og styrketræning.

4. Prøv yoga:

Yoga er effektiv til at reducere mave fedt og tabe sig, er det også kendt for sine fordele som: at styrke sindet, krop og sjæl. Desuden øger krop energi niveau og pålægger immunsystemet.

5. Stop bliver stresset:

At være alt for stresset, kan gøre det sværere at tabe pounds, især fra din mave.

Stresshormonet kortisol kan øge mængden af ​​fedt i din krop og forstørre dine fedtceller.

6. Få nok søvn:

Sovende mindre end 6 timer om natten, kan være en grund til at få 30 pounds eller mere.

Når kroppen er søvn berøvet, det frigiver mere cortisol, en stress hormon, og høj cortisol niveauer øge appetitten, som fører til mave fedt.

Endelig, når du har fået den krop, du ønsker, skal du ikke være selvtilfredse og stoppe motion og spise rigtigt. Holde din plan, og du vil holde din nye organ.
Big image