Stratenmaker Team

Voor al uw bestratingen, tuinaaleg en schuttingen

Wie zijn wij?

Stratenmaker Team is een bedrijf met ruim 40 jaar ervaring op het gebied van aanleggen van alle soorten bestratingen, En waar kwaliteit en vakmanschap hoog staat aangeschreven. Het vak stratenmaker is van vader op zoon over gegaan en word nu uitgevoerd door Jeffrey Tang. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van alle soorten bestratingen, tuinaanleg en schuttingen.


Zekerheid

Afspraak is afspraak u ontvang altijd een offerte en volgens offerte word er gewerkt. Wij hebben alleen gediplomeerde stratenmakers in dienst die zijn vak verstaat. De eigenaar werkt altijd mee u kunt dus rekenen op nette vakkundige stratenmakers die met u mee denken en werken volgens afspraak. De meeste werkzaamheden die wij mogen verrichten voor onze klanten hebben wij te danken aan mond tot mond reclame iets waar wij geweldig trots op zijn.


Vrijblijvende offerte

Wij komen graag bij u langs om een vrijblijvende offerte voor u op te maken. Als wij bij u langs komen zullen wij u wensen met u door nemen en u te adviseren voor de juiste geschikte materialen binnen u budget om u droom tuin aan te leggen.

Wij geven 2 jaar garantie op het straatwerk!

Mocht u een verzakking krijgen of als er ergens water blijft liggen op u terras komen wij dat 2 jaar lang gratis repareren.