Tryckeri

Visitkort

Tryckeri Visitkort

Storprint.se har vuxit snabbt och har nu mer än 35.000 unika besökare. Vi på Storprint vill genom vår hemsida skapa en möjlighet för alla att snabbt och enkelt kunna handla billiga trycksaker.

Verksamheten startades i januari 2006 av PR Företaget JMA och har allt sedan dess satsat på tryckeri verksamhet. För att bättre kunna fokusera på respektive affärsområde har vi valt att 2013 dela upp verksamheterna så att Storprint Grafiska AB driver tryckeri verksamhet och PR Företaget JMA driver verksamhet inom reklam och pr där uthyrning av de egna reklamplatserna är huvudverksamhet.

Rätt pris!

Tryckeri Storprint är vi stolta över vårt jobb och våra priser, därför visar vi gärna våra priser i vår e-handel. Självklart är det fortfarande en hel del kunder som kontaktar oss via telefon eller e-post för att fråga om pris, men allt fler vill kunna få fram ett pris snabbt på egen hand. Nu kan våra kunder beställa visitkort dygnet runt till rätt pris. E-handel passar dagens samhälle perfekt, Storprint har fraktlösningarna som gör att det kostar lika lite att skicka ett paket inom Sverige från Malmö till Umeå som bara inom Malmö. Detta är en starkt bidragande orsak till att vi har kunder runt om i hela Sverige.