X-stream les 3

motivatie vragen

hoe werkt motivatie voor mij?

Ik haal motivatie uit het verbeteren van mezelf omdat, ik graag veel verschillende dingen wil kunnen en daar dan goed in wil worden.


wanneer haak jij af?

ik haak af als ik geen vooruitgang zie of wanneer ik denk dat ik mijn tijd verdoe aan iets wat ik niet hoef te doe en niet interessant vind.


wat zij jou belemmeringen als het om motivatie gaat

als ik ergens heel lang achter elkaar mee bezig ben en ik vind dat ik geen vooruitgang boek, en als er iets of iemand mij niet de ruimte geeft om mezelf te verbeteren.


waardoor ben jij gemotiveerd

door nieuwe uitdagingen en door andere mensen te zien werken, bijvoorbeeld als ik iemand zie die iets heel goed kan en dat zelf heeft aangeleerd en ik vind het ook interessant dan wil ik dat ook kunnen en daar ook tijd in steken.


Wat is voor jou een inspirerend klimaat/omgeving wat heb je daar bij nodig en welke rol speel jij?

een inspirerend klimaat is voor mij dat ik mijn gang kan gaan zonder dat mensen mee gaan kijken of ik het wel goed doe, maar ook dat er wel mensen om me heen zijn waar ik dingen aan zou kunnen vragen.


ik heb daar een rustige omgeving met mensen die met hun eigen dingen bezig zijn maar wel bereid zijn om mee te helpen als ik dat vraag voor nodig.

mijn rol is daar in dat ik zelf ook met mijn eigen dingen bezig ben maar dat ik zelf wel bereid ben om anderen te helpen als zij mij nodig hebben en als ik daar toe instaat ben.