Music Masters

Voor een gezellige avond in uw zaak

Muziek Bingo, Pubquiz en muziekavonden

Bent u op zoek naar nieuwe activiteiten voor het nieuwe seizoen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen voor u verschillende soorten avonden organiseren, zodat u uw gasten elke keer iets nieuws te bieden heeft.


Muziek bingo:


Nieuw is de muziekbingo. Dit houdt in dat er bingo wordt gespeeld met muzieknummers i.p.v. getallen. We draaien van elk muzieknummer 1 minuut, waarin meestal de titel van het nummer gehoord kan worden. Dus veel verstand van muziek hoeven uw gasten niet te hebben, alleen goed opletten is genoeg. De avond wordt verzorgd door een presentator en iemand die de bingo-formulieren verkoopt. In overleg kunnen de prijzen door ons verzorgd worden tegen een meerprijs, maar u kunt ze ook in de vorm van een tegoedbon van uw bedrijf, die ze dan op een andere dag kunnen besteden.

Prijs 150,00 excl. BTW. nb. opbrengst verkoop bingoformulieren is voor u.


Pubquiz


Een andere leuke activiteit is een pubquiz. Dit duurt gemiddeld 2 uur en uw gasten kunnen elk half uur instappen, als ze mee willen doen. Wij hebben duizenden vragen in allerlei categoriën, zoals algemeen, geschiedenis, muziek, voetbal en nog veel meer. Ook is er altijd een speciale ronde bij van bijvoorbeeld; muziekintro's, reclames raden, foto's raden e.d. Ook hier komen we met een presentator en iemand die de inschrijving doet. Prijzen kunnen weer door ons verzorgd worden of door uzelf.

Prijs 150,00 excl.BTW


Muziekavonden


Een muziekavond verzorgen behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan een karaokeavond, een 80/90, 90/00 party, frisparty of een 35up party. Ook hier is een presentator of een dj aanwezig.

Prijs 150,00 excl.BTW


Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, neemt u dan contact met ons op via email; gerard@35up.nl of tel. 06-53852216 Gerard Hoogendoorn.

http://driveinparty.com/