Rochii de Mireasa

Cum sa alegi cea mai frumoasa rochie de mireasa in 2013

Ce trebuie sa stii inainte de nunta

Alegerea rochiei de mireasa este cu siguranta pasul cel mai important pe care o mireasa va trebui sa il aibe in vedere in momentul in care nunta bate la usa. O atentie foarte importanta trebuie acordata acestui aspect cu atat mai mult cu cat rochia de mireasa este una dintre tinutele pe care o vei purta o singura data in viata, nunta fiind un eveniment unic din viata fiecaruia dintre noi.

Anul acesta, in tendinte ramane decolteul fals, fiind preferat de multe dintre mirese. O astfel de rochie creaza iluzia unei rochii fara bretele, dar aceasta acopera mireasa mai mult si in acelasi timp va mentine rochia cat mai fixa pe corpul acesteia. Acest tip de rochie dispune de detalii foarte practice care vor face miresele sa se simta cat mai bine si sa danseze fara niciun fel de impediment pe tot parcursul noptii.

Totodata o noua tendinta in domeniul rochiilor de mireasa este data de rochiile cu maneci lungi, acestea reprezentand cu atat mai mult o alegere perfecta in cazul in care evenimentul va avea loc intr-una din zielele mai reci ale toamnei.

Cele mai frumoase rochii de mireasa raman si anul acesta cele cu paiete, ce confera in orice imprejurare o nota de eleganta oricarei femei. In acelasi timp, raman la moda si rochiile de mireasa la cu motive colorate iesite in relief. In cazul acestora, se pune accentul anul acesta pe subtilitate, dar modele care in acelasi timp sa confere un plus de vitalitate.

Voalul simplu si classic va fi inlocuit anul acesta de voalurile indraznete, mari si cu mult mai complexe de cele obisnuite. In plus, miresele vor putea de asemenea sa opteze si pentru cununile din flori, mai ales in cazul in care isi vor dori o nunta inspirata din traditiile romanesti.

Fie ca va fi vorba despre o nunta fastuoasa sau de un eveniment mai restrains, o mireasa va trebui intotdeauna sa fie in centrul atentiei sip e langa tinuta pe care o va alege, ea va trebui sa tina cont si de eventualele accesorii. Design-eri apreciaza astfel ca buchetul nu mai este absolut necesar sa fie asortat cu rochia si mai mult de atat, pentru acesta, clientii vor putea alege culori indraznete.

La fel si alegerea pantofilor si bijuteriilor este importanta si intr-o oarecare masura este important sa se tina cont si de aceste aspecte.

Cele mai frumoase rochii de mireasa