ILIRIA SHOPPNG CENTER

Boutique & more

ILIRIA Ristorante Pizzeria & Sky Bar


ILIRIA Ristorante Pizzeria & Sky Bar është një restorant panoramik që ndodhet në çardakun e Iliria Shopping Center në Tetovë . Ndryshe nga shumë restorante të tjera, ofron ushqim të shkëlqyer, të shijshëm të përgatitur me përbërës të freskët.Përveç specialiteteve të famshme të kuzhinës italiane, ofron edhe gatime tradicionale shqiptare, si: flijë, kaçamak,tavë pule ,tavë viçi etj

ILIRIA Ristorante Pizzeria & Sky Bar

Oferta speciale

Meny dreke gjatë gjithë janarit 2013

Çdo ditë nga ora 12 – 14

Pizza Prosciutto (Pulë) + sallatë 120 den.

Spaghetti Bolognese + sallatë 100 den.

Sallatë me mish pule 120 den.

Nga kuzhina tradicionale

Paragjellëra


Çorbë viçi 70 den

Çorbë pule 70 denGatime tradicionaleFlijë 150 den

Flijë me kos 180 den

Kaçamak 150 den

Kaçamak me kos 190 den

Tavë pule 250 den

Tavë viçi 290 den

Rrotullame (pleskavicë) Sharri me pomfrit 160 den

Kos 50 denËmbëlsira tradicionale
Nazlifat 50 den

Sheqerpare 50 den

ILIRIA Restaurant Pizzeria & Sky Bar Ju uron Vitin e Ri 2013 dhe Ju fton ta festoni ne ambientet e saj me pamjen me panoramike ne Tetove!

Monday, Dec. 31st 2012 at 9pm to Wednesday, Jan. 2nd, 2am

Tetovo, Macedonia (FYROM)

Tetovo, Tetovo

ILIRIA Restaurant Pizzeria & Sky Bar Ju uron Vitin e Ri 2013 dhe Ju fton ta festoni ne ambientet e saj me pamjen me panoramike ne Tetove!