GEOX

Oorsprong, reden en motivatie achter de naam

G E O X ( AKA KEVIN VAN TIENEN )

Waarom deze notificatie?


Neen, dit is geen uitnodeging voor een feest...

Na herhaaldelijk herhalen van deze historie leek het mij een logsch gevolg om een klein nootje uitleg te noteren zodat het niet telkes hoeft herhaald te worden, dit is de makkelijkste weg voor iedrereen en levert het minste irriaties op!


Neen, het is natuurlijk mijn echte naam niet... Volgens mij noemt er nieamnd op deze wereld zo, laat staan met hun achternaam. Het klopt dat GEOX inderdaad een merk van schoenen zijn, daar heb je inderdaad gelijk in, maar ik ben zeker geen familie van de originele uitvinders uit Italie ( die overings ook niet Geox waren genoemd met hun achternaam ) en draag echter ook geen schoenen van het merk GEOX, sterker nog, toen ik deze naam voor het eerst "aannam" wist ik niet dat dit een shcoenenmerk was, laat staan een schoenenmerk dat merkwaardige schoenen creeert die zogezegd ademenen. Neen, alhoewel ik ( vooral in het verleden ) wel last had van zweetvoeten was ik hier niet van op de hoogte. U hebt mischien al gehoord van de online multiplayer shooter Counter-Strike 1.6, wat ik sinds 2001 speelde? Wel toevallig of onbewust heb ik deze naam echter opgepikt en is dit mijn nickname op internet . Echter kwam ik er pas achter toen ik "Geox Geox" uit de TV die achter mij stond te flikkeren hoorde, dat ik besefte dat Geox ook een schoenmerk was.


Voila, nu hebt u een woordje uitleg en hoef ik het niet elk feest toch op z'n minst 2 maal dit verhaal te herhalen. Onze simpele geesten die ik wijsgemaakt heb familie te zijn van de makers van de schoen, en die ik namelijk korting had beloofd... Hier zou ik dus niet op hopen.


If you don't understand this you can ask for an English version.

Tu ne compreds pas? Demande pour le version Francais.


Met vriendelijke groeten, Kevin Willems, AKA Geox.


If you don't understand this you can ask for an English version.

Tu ne compreds pas? Demande pour le version Francais.Kevin Willems, Contact ->

Toffe jongen, soms terover, soms plat, altijd eerlijk, soms achterbaks.