De Koninklijke Adelaar

anno 2014

Geachte heer, mevrouw

Op dit moment heeft u de keuze om te kiezen voor De Koninklijke Adelaar om uw zoon of dochter bij ons te laten studeren.

Ons streven is om de kinderen van nu, op te leiden naar de toekomstige politieke leiders, chirurgen, professors en astronomen. Dit wordt gedaan door een intensieve school opleiding die veel vergt van de leerlingen, maar hun tegelijkertijd meegeeft dat als je iets wilt, je moet werken voor je waar.


Ze krijgen de hele week door, van 8 uur in de ochtend tot 4 in de middag, schoollessen bestaande uit 4 talen (Nederlands, Spaans, Chinees & Engels), alle bètavakken (Wiskunde, Natuurkunde, Scheikunde, Sterrenkunde, Biologie), handvaardigheid lessen, aarderijkskunde, geschiedenis en sport lessen.


Deze sportlessen kunnen ook na de school dag worden gegeven en zijn er verscheidene teams waar je als leerling in kunt. Zo zijn er voor de meisjes verschillende groepslessen in de dans (Modern, Jazz, Ballet) Uiteraard zijn de jongens ook welkom in de danslessen mits zij dat zelf willen.

Er zijn teams in hockey, tennis, voetbal, golf, polo en cricket. Met de A1 teams worden ook wedstrijden gespeeld door het hele land door.

Alle sporten worden gedaan op het schoolterrein sinds de school en haar grond bestaat uit meer dan 20 hectare.


Voor de maximalisatie van de opleiding vinden wij dat een leerling het beste presteert wanneer hij of zij er de hele week bij is met school. Hierdoor komen er geen storingen en kan de leerling het beste uit zichzelf halen. Er zijn verscheidene slaapzalen en badkamers waar de leerling kan verblijven. Dit kan voor 1 week zijn of voor een heel jaar. De keuze is aan u en de leerling. Uiteraard is er 24 uur per dag supervisie en is er een ziekenboeg met een hoogstaande arts.


Al onze docenten zijn de beste in hun vak en de klassen met leerlingen blijven klein met een maximaal aantal van 12 leerlingen. Zo wordt onze opleiding het meest geoptimaliseerd en kunnen wij van uw zoon of dochter de beste in hun vak maken door ze al gelijk een start te geven op het leven. Binnen 4 jaar willen wij naast een basisschool, ook een middelbare school openen zodat zij hun hele basis en middelbare onderwijs bij ons volgen.


Hopelijk zie ik u, en uw zoon of dochter, binnenkort in mijn gangen lopen.

Dan kunnen wij samen beginnen aan een gegarandeerde fantastische en hoopvolle toekomst.


Hoogachtend,


Ashley Lovers & Mike Roor

Directrice Onderdirecteur