Norwell Outdoor Fitness Station

Outdoor gym and Fitness Park

Norwell Buiten Fitness

Het is koud seizoen, wat betekent dat je moet waarschijnlijk extra voorzorgsmaatregelen te nemen om uw gezondheid te behouden. Maar in het zeldzame geval dat je een koude contract, moet je oefenen, of moet je rusten? Hoewel de meeste verkoudheid niet volledig slopende, is het belangrijk om een ​​goede herstel, dat in de meeste gevallen, vraagt ​​om hete soep en dikke dekens zorgen. Voor degenen die op zoek zijn naar volledige gezondheid terug te krijgen in een sneller tempo, zweten is een schijnbare noodzaak, maar het uitoefenen terwijl ziek gevoel is geen eenvoudige wetenschap, en "zweten it out" is slechts een mythe. "Dus, moet je de oefening als je ziek bent? Het antwoord op die buitengewoon complexe vraag kan alleen afhankelijk van hoe ziek je eigenlijk bent.

Niet negeren uw symptomen

De gemeenschappelijke krassend keel, loopneus en droge hoest niet noodzakelijkerwijs onmiddellijk rust, maar het is belangrijk om een ​​goede voorzorgsmaatregel. Als u besluit om de training, terwijl het gevoel minder dan 100 procent, is het belangrijk om voldoende te drinken, met name die elektrolyten, zoals sportdranken bevatten. Het is steeds moeilijker gehydrateerd te blijven bij de bestrijding van symptomen van verkoudheid, wat betekent dat consistente water verbruik is ook een must. Vergeet niet om cafeïnehoudende dranken te vermijden, zoals koffie en energiedrankjes, juist omdat ze fungeren als diuretica. Het belangrijkste is, bedenk dan dat de zorg voor jezelf niet steeds oefening. Als je ziek op het punt van vermoeidheid voelt, is het waarschijnlijk het beste als je wat rust te krijgen.

De koorts nee-nee

Het is soms moeilijk om het verschil tussen allergie en symptomen van verkoudheid te ontcijferen, maar moet je zeurende ziekte gepaard gaan met koorts, artsen raden u aan uw voeten blijven. Volgens MayoClinic.com, koorts, die vermoeidheid veroorzaken, kan leiden tot wijdverbreide spieren pijn. Dit vermindert natuurlijk vermogen van het lichaam om positief te reageren op oefening, ongeacht de intensiteit. Als je jezelf te dwingen naar de sportschool met koorts, je ook het risico anderen blootstellen. Dus, als u overweegt het geven van de sportschool een go tijdje ziek voelt, vergeet niet om je lichaamstemperatuur op voorhand te controleren.

Ken uw grenzen

Het is misschien niet helemaal verstandig om te oefenen terwijl ziek, maar je moet de beslissing nemen om de training in weerwil van uw symptomen, moet u uw grenzen te kennen. Medische deskundigen meestal raden het verminderen van de intensiteit van je training bij het trainen met symptomen van verkoudheid. De eenvoudigste voorbeelden in dit geval zou zijn om een ​​stevige wandeling te nemen, in plaats van joggen of lopen. Ongeacht of je het uitvoeren van cardio, of gewichtheffen, het verminderen van de intensiteit van uw slecht gevoed workout zal je kans op meer ernstige ziekte of letsel te verminderen.

Aanbevelingen

Eerder dan volledig vermoeiend jezelf tot het punt van vermoeidheid, probeer het uitvoeren van minder zware vormen van lichaamsbeweging als ze ziek voelen. Hoewel het onnatuurlijk om afbreuk doen aan uw normale workout routine zou kunnen voelen, wat oefening is inderdaad voordeliger dan geen. Volgens WebMD.com, yoga en pilates zijn passende alternatieve activiteiten om de wil van sprints. Andere activiteiten, zoals algemene pre-training strekken, zijn ook effectief. Ongeacht uw beslissing, is het meest kritisch te denken om ervoor te zorgen dat uw symptomen zijn boven de nek, wat betekent dat je nooit moet oefenen, terwijl verpleging koorts.

Norwell Outdoor Fitness Park en een fitnessruimte zijn toegankelijk voor iedereen.

Big image