VIP uitnodiging Boekpresentatie

Muts voor een Muts

Uitnodiging 10 Oktober

Mutsen... we gebruiken het woord vaak. Gewoon gezellig over iets mutsen. We praten over de Zin van het leven maar mutsen over de Onzin van het leven. Praten over kanker is vaak moeilijk en confronterend. Mutsen maakt het makkelijker. Gewoon een goed gesprek met een kop thee, met aandacht en zorg en een hé... hoe gaat het nu echt met jou?


Maar mutsen bieden ook warmte voor het kale bolletje als gevolg van de behandeling van kanker. Een warm, vrolijk kleurig alternatief voor de kriebelende en vaak dure pruik.


Wij nodigen U graag uit voor de officiële feestelijke presentatie van het boek Een Muts voor een Muts van Patty Harpenau en Marjolein Hurkmans op 10 oktober 2015. Tijdens deze presentatie zullen mutsen naar idee van en/of gemaakt door bekende Nederlanders geveild worden door veilingsmeester Leo Groenteman.

Big image

Het boek

Een Muts voor een Muts is een doe-, leef- en leesboek. Met leuke tips die je inspireren, patronen die wel lukken en boeiende verhalen. Met interviews met BN'ers, ontroerende levensverhalen van Patty en Marjolein, duidelijke brei-en haakpatronen voor mutsen, tassen, shawls en stola's. Voor beginners en gevorderden. De opbrengst van het boek gaat naar een goed doel.

VIP UItnodiging Boekpresentatie

Saturday, Oct. 10th, 3-6pm

25 Herenstraat

Breukelen Ut

Galerie Peter Leen in Breukelen is een prachtige locatie gevuld met moderne kunst. U kunt in de galerie ook genieten van de verse Thaise keuken. Als U aansluitend aan de presentatie wilt blijven eten kunt u reserveren via tel. nr. 0346-251216.

RSVPs are enabled for this event.

Meer informatie:

Toen Marjolein Hurkmans voor een interview voor het blad Vrouw bij Patty Harpenau op bezoek kwam en de mutsen en de bollen wol zag, begon ze te grijnzen:' Zo, Pat, wat ben jij aan het doen?' Patty vertelde haar vervolgens het verhaal van haar cliënten die door de behandeling bij kanker even geen haar meer hebben. Een pruik is duur, mutsen zijn vaak net te kort of jeuken of de wol kriebelt. De bestellingen bleven binnen stromen en Patty plaatste een oproep op haar Facebook pagina:' Hallo, heeft iemand tijd en zin om een muts voor een ander te maken? Want een muts is een teken van liefde en empathie.'


Zo begon het... In Oktober verschijnt het boek, Een Muts voor een Muts, De Zin en Zen van Mutsen. Met levensverhalen, mutsen van bekend Nederland waaronder de muts voor Koning Willem Alexander en Koningin Maxima, patronen en natuurlijk ook een haak- en breicursus om zelf aan de slag te gaan.

Noot voor de pers

Voor interview aanvragen voor Patty Harpenau & Marjolein Hurkmans kunt U contact opnemen met Martien Elema van Karakter Uitgevers martien.elema@karakteruitgevers.nl of bellen met 0297 386457/0631771194