Prezentare gratuita

O relatie de cuplu implinitoare

Big image

Va invit sa descoperiti care sunt principiile unei relatii de cuplu in care ragasiti fericirea, erotismul si echilibrul

Vom vorbi despre esenta noastra ca masculin si feminin, acele calitati de baza ale fiintei noastre fara care nu putem fi atragatori pentru sexul opus. Vom dezbate felul in care o femeie sau un barbat poate sa manifeste aceste calitati si in ce conditii le poate pierde. Vom vedea ce trebuie sa facem ca sa ramanem in contact permanent cu esenta noastra si sa fim un magnet pentru sexul opus.

Vom experimenta prin teatrul energetic aceste calitati esentiale.

Veti primi raspunsuri la urmatoarele intrebari:

Cum putem trata eficient tensiunile din relatiile de cuplu astfel ca ele sa nu se mai manifeste ?

Ce atitudine trebuie sa adoptam ca partenerul sau partenera sa nu mai reactioneze la actiunile sau cuvintele noastre ?

Care e conditia esentiala a unei relatii ca ea sa devina fericita si echilibrata ?


Ca sa puteti intra intr-o relatie noua sanatoasa mai intai trebuie sa vindecati ranile pe care le-ati primit in relatiile precedente. O parte din sufletul vostru, din energia noastra vitala a ramas captiva in aura fostului partener. Acest lucru se manifesta ca un atasament, o suparare, vinovatie sau altceva. Cu calatoria interioara pe care o voi conduce dupa prezentarea gratuita, vom face o recuperare de suflet si vom elibera energiile blocate la partenerii nostrii din trecut sau prezent. Se poate lucra cu orice relatie care are aspecte blocate, cum ar fii: mama, tata, copil, prieten(a), sef, etc.Gazda voastra Zsombor Keresztes- Soimul este un ghid in explorarea constienta a Vietii, care si-a dedicat ultimii sase ani cunoasterii de Sine. Experimentand mai multe cai spirituale a dezvoltat pe baza revelatiilor avute tehnici simple si foarte eficiente de transformare interioara.
Acum foloseste exercitiile si tehnicile invatate si cele noi create in sesiuni de consiliere si tratamente , iar cu ajutorul workshopurilor si taberelor indruma persoanele interesate in aventura Vietii.

Informatii suplimentare despre Zsombor Keresztes- Soimul:
https://www.facebook.com/keresztesvzsombor
Practici personale (se pot face inscrieri dupa workshop):
https://www.smore.com/t7usm-practici-personale

Cand ?
Miercuri 7 octombrie ora 18.00-22.00

Unde ?

Bacau Str Dorului nr 10 J, Serbanesti

De la ora 18.00 pana la ora 20.00 va avea loc Prezentarea gratuita despre o relatie de cuplu implinitoare iar de la ora 20.00 calatoria samanica pentru recuperarea partilor de suflet pierdute intr-o relatie.
Pentru mai multe detalii si inscrieri contactati-ma pe email: vagacskz@gmail.com sau la telefon 0757-491520, sau pe Sorana Ota la telefon 0753650340.

Pentru calatoria samanica contributia voastra este de 50 Lei. Pentru elevi, studenti si pensionari 40 Lei.


Te imbratisez cu drag !

Namaste

Zsombor