Punë nga shtëpija!

S'është e nevojshme eksperienca!!!

Punë, para dhe kohë!!!

Kompania SFI karakterizohet me pagesën shumë milionëshe ($) për anëtarët e saj (Affiliates). Ju mundëson njerëzve nga mbarë bota për t'iu bashkuar revolucionit global të biznesit në internet dhe të përfitojnë prej tij. Sot, në sistemin e saj ka mbi 1,5 milionë anëtarë nga më shumë se 190 vende të botës, kurse çdo ditë i bashkohen me disa mijëra anëtarë të rinj nga e gjithë bota. Anëtarëve të saj ofron trajnime të shkëlqyera, mbështetje dhe forma të ndryshme të motivimit.

SFI - Margaritar në detin e biznesit në internet!

Ekzistojnë së paku 6 mënyra për të fituar!  • Ndërtimin e ekipit.
  • Reklamimin e produktit .
  • Hapjen e dyqanit në internet, shih këtu: Online STORE.
  • Gjetjen e përsonave të tjerë që do të hapin dyqanin nëpërmjet jush, kurse ju do të keni një përqindje (%) nga shitjeve të tij.
  • Pjesëmarrja në ankande apo vetëm duke reklamuar ato.
  • Shitja e gjërave të përdorura nga garazhi juaj.