Vrouwen bekennen kleur

PureColor Nieuwsbrief

Als het stormt

Als haast de tijd heeft ingehaald, alles door draait, doldraait. Als lijkt het een storm. Waait het zo om je heen? Stormt het in jezelf?

Ga dan maar even zitten, Ik nodig jou uit, Mijn geliefde dochter. Ga maar zitten. Liefst in het midden, daar is het windstil. Daar is cirkel vol van Mijn liefde. Zink maar en ontdek wie Ik voor jou wil zijn, wie Ik ben. Dat is voor nu genoeg.

Je hoeft niet bang te zijn voor deze dag, of voor de komende. Doe maar als Mijn zoon, jouw broer. Vertrouw. Dat is je dagelijks werk, vertrouw. Ik zal er zijn. Dat is genoeg voor nu.

Psalm 92, Efeze 1 , Psalm 46,

Waarom deze nieuwsbrief

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat jij ergens in jouw verhaal een verlangen hebt ontdekt om meer te leven zoals onze Maker bedoeld heeft. En dat is waar PureColor voor staat. Onderweg naar het echte leven. Het leven, dit leven, jouw leven waarin we kleur bekennen als Zijn geliefde dochter. Misschien hebben we elkaar ontmoet tijdens een van de inspiratieavonden van PureColor; de Workshops Vrouw zijn, de cabaretavonden van EERenNAN, een vrouwendag in jouw kerk of sta je ingeschreven voor de volgende workshopronde. Ergens hebben onze wegen elkaar gekruist en met deze nieuwsbrief nodigen we je uit om verder mee op reis te gaan.

We hebben net weer 4 workshopavonden ‘Vrouw zijn’ afgesloten en kijken met veel enthousiasme en dankbaarheid terug op deze avonden. We zijn opnieuw geraakt door jullie verlangen, openheid, kwetsbaarheid en betrokkenheid op elkaar. Elke avond bereiden we voor en elke keer loopt het weer anders omdat we niet zelf deze avond leiden maar de grote Regisseur aan het werk is. We staan versteld! De avonden zijn nog niet afgelopen of er ontstaan allemaal nieuwe ideeën die we graag met jullie delen!

Ga je mee? Walk to Talk maandag 14 december

PureColor wil jou uitnodigen om verder met ons mee te wandelen. Daarom hebben wij Walk to Talk georganiseerd. Op elke 2e maandag van de maand wandelen we 1,5 uur met elkaar. Op een laagdrempelige manier vinden we verbinding met elkaar en met onze Maker. Uit onderzoek blijkt dat door wandelend in de natuur je meer authentiek kan zijn dat in de sleur van alle dag. Hoe mooi om elkaar juist zo te ontmoeten en met elkaar in gesprek te komen.

“Het werkt! Na een wandeling voel ik me dichter bij God, bij mezelf en bij de wereld om me heen, heerlijk zo’n rust moment in de dag”.

Wil je een keertje meewandelen? Geef je op bij Janine 06-23734567 Een aantal dagen voor de wandeling krijg je via de app de startlocatie door. Starttijd 9 uur.


Walk to talk data komend seizoen:


 • 14 december 2015
 • 11 januari 2016
 • 8 februari 2016
 • 14 maart 2016
 • 11 april 2016
 • 9 mei 2016
 • 13 juni 2016
 • 11 juli 2016

workshop vrouwzijn voorjaar 2016

In mei organiseert PureColor de volgende ‘Vrouw zijn’ wordshop. 4 avonden (19.30-22.00) op reis naar je eigen verhaal in het grote plan van God. Op de website www.Purecolor.nl vind je de nodige informatie. Misschien heb je de workshop zelf al gedaan, maar weet je wel iemand die mee wil doen, iedereen is van harte welkom!


Data:

 • 10 mei 2016
 • 17 mei 2016
 • 31 mei 2016
 • 7 juni 2016


Voor meer info/aanmelding; pure-color@outlook.com


Warme groet,


Rachel

PureColor

PureColor heeft een intens verlangen om vrouwen te inspireren volledig tot leven te komen. Met workshops, individuele trainingen of lezingen gaan we samen op zoek naar ons verhaal in het grote verhaal. Een reis naar wie je eigenlijk bent door te kijken naar wie God echt is Kleurrijk en onbeschrijfelijk! Samen onderweg naar puur leven. Ga je mee?