The Avanti Group

Travel Review Tips

Travel Review Tips by the Avanti Group: Bedre medbringe kontanter end kreditkort, når du rejser i udlandet

Rejser til udlandet med kreditkort? Du bedre medbringe kontanter


Amerikanske rejsende prepping for deres sensommeren (eller mere og mere almindelige September) tur til Europa kan overveje de ovenstående elementer som standard for deres afgang liste. Men der er noget, de ikke kan have pakket, og at varen er blevet hurtigt normen som den verdensomspændende tendens til pengeløse forbrugerkøb fortsætter med at stige.


Når det kommer til den diskutable nødvendighed af chipkort, modtager nogle rejsende på vej oversøiske blandede budskaber fra deres banker. At sikre, at hans magnetiske knalde kreditkort ville arbejde i udlandet, Daniel Hayes, engelsklærer fra Fort Myers, Florida, kaldet Chase Bank før hans sommer tur til Europa.


"De sagde jeg kunne bruge kreditkortet overalt, eller i det mindste i 99 procent af steder — der var ingen omtale af chip og PIN," Hayes sagde som han slentrede langs en skyggefuld kanalen i Amsterdams turist-pakket Red Light District. Endnu rapporterede Hayes og hans ven, David Thorpe af Cape Canaveral, at deres evne til at bruge deres kreditkort mens rejser på tværs af det europæiske kontinent havde været inkonsekvent i bedste fald.


Nogen overskrift i udlandet vil sandsynligvis varsel, at smart-chip kort bliver hurtigt den verdensomspændende standard. Ifølge Smart Card Alliance er 99,9 procent af europæiske terminaler, chip-aktiveret. USA betydeligt halter bagefter andre kontinenter på EMV teknologi, også: mere end 86 procent af terminaler i Afrika og Mellemøsten er chip-aktiveret. I Canada, Latinamerika og Caribien er dette tal næsten 85 procent.


Udtrykket "chip og PIN-kode" kan tegne en tom for amerikanske forbrugere lange vant til de traditionelle "knalde og tegn" kreditkort, i hvilken konto oplysninger er indeholdt på en magnetstribe på bagsiden af kortet. Chip og PIN-kort drage fordel af EMV "smart chip"-teknologi: data er indlejret i en chip, og transaktioner er verificeret gennem en PIN- eller personlige identifikationsnummer. Fordi krypterede chips er svære at forfalske, chipkort aktiveret med chip og PIN tilbyder overlegen sikkerhed magnetstribe kort.


I modsætning til optrædener, har amerikanske finansielle institutioner længe været klar over fordelene ved EMV teknologi. Efter alt, udviklet JPMorgan Chase oprindeligt det. En af grundene til U.S. banker har været langsom til at starte smart chip kort er deres udgift: EMV teknologi forbliver en dyrere løsning end status quo af magnetstribe kort.


Det er på trods af en højkonjunktur i publiceret kreditkort svindel kriser, der for nylig har fejet nyheder, herunder målets berygtede December 2013 sikkerhedsbrud. I målets tilfælde, var betalingsoplysninger af mere end 40.000 kortholdere kompromitteret når det var "skummet" fra de magnetiske striber på bagsiden af kortene, forlader nogle eksperter på spørgsmål om EMV teknologi kunne måske have forebygget en invaliderende overfald på en sikker kundedata.


Uden chip? Ingen burger og pommes frites


Et land, der har fuldt omfavnede Chip og PIN-systemet er Nederlandene. Mens lokale virksomheder har en tendens til at tage kontanter, er de mindre tilbøjelige til at velkommen traditionelle magnetstribe kreditkort. For hollandske PIN-aktiverede kort er sådan en del af livet, et relativt nyt verbum fast har indtastet Leksikon: "pinnen" betyder, at betale med PIN-aktiverede kort.


En torsdag aften i Amsterdam denne sommer bestilte kunder eksotiske-klingende græskar og okse burgere på Jordaan-kvarteret populære burger blandede De Burgermeester. Mest betalt med chip og PIN-kort; et par betales med kontanter. Desværre, undskyldte kassereren i perfekt engelsk, ingen "amerikanske kort" taget. I det samme kvarter, De Pizzabakkers, en populær lokal pizza kæde, afslog at tage kontanter på alle: tjenere cirkulerede med håndholdte bærbare elektroniske kortlæsere. I slutningen af deres måltider, diners betalt tabel-side ved at indsætte — ikke aflæse — deres kort og indtaste en pinkode. Turister som ønsker at efterlade en spids på enten Amsterdam virksomhed må stadig medbringe kontanter – kortlæsere er ikke sat op til at tilføje tips.


Hvor skal rejsende på vej over Atlanten forvente at finde chip og PIN-kort kræves, men uden et alternativ til at betale med kontanter?


Automatiseret salgssteder forbliver de mest sandsynlige syndere: tror billetautomater på parkeringspladser, udlejning kiosker og offentlige trafikknudepunkter som f.eks metro, tog- og busstationerne. I Amsterdam travle Centraal Station, for eksempel denne forladt synet er velkendte: turist kæmper for at købe togbilletter fra en automatiseret billetautomat. Mens flydende engelsk-talende konsulenten tilbyde bistand på billetten counter, mange frustrerede rejsende ender overskrift til ATM til at hæve kontanter inden du vender tilbage for at stå i kø: billet tællere accepterer kontanter, men ikke magnetstribe. Fortsæt læsning...