Brush stijltang

Stijlborstel

Brushly is een borstel en stijltang in één. Het is niet meer nodig om plukje voor plukje haren te stijlen zoals je gewend bent van de ouderwetse stijltang. Je kunt met de stijlborstel namelijk gemakkelijk je haren stijlen in borstelbewegingen. Of je het natuurlijk stijl wilt, of toch iets onnatuurlijker, heb je helemaal zelf in de hand. Borstel door tot het gewenste resultaat bereikt is.


Of de Brushlystijlborstel ook voor jouw haarsoort bruikbaar is? Tuurlijk! De Brushly is universeel en daarom te gebruiken met alle haarsoorten. Het enige dat je nog moet doen is de geschikte temperatuur instellen, maar die vind je in de meegeleverde handleiding.

De voordelen van de stijlborstel op een rijtje:

  • tijdbesparend
  • gemakkelijk
  • beter voor je haar dan een stijltang
  • universeel voor alle haarsoorten
  • in meerdere kleuren verkrijgbaar
  • lang snoer dat 360 graden te draaien is

Vanaf nu heb je nooit meer een Bad Hair Day. Met de stijlborstel van Brushly heb je mooie steile haren en verspil je geen onnodige tijd meer zoals je voorheen deed bij de stijltangen.

De Brushlystijlborstel is te bestellen in de kleuren wit en roze. Ga naar onze website en bestel in 3 klikken, veilig via iDEAL, de stijlborstel in de kleur die bij jou past. De stijlborstel kost normaal €69,95, maar we verkopen hem in de maand december voor slechts €49,95. Wanneer je de borstel vandaag nog besteld, zorgen we ervoor dat hij uiterlijk de volgende dag verstuurd word. Alle bestellingen worden veilig door de pakketbezorger van PostNL bij jou aan de deur afgeleverd.