Stage lopen bij Drive2Develop?

Ben jij klaar voor de meest avontuurlijk stage van je leven?

Of ken je iemand die ons team kan versterken? Mail ons!

Drive2Develop is op zoek naar JOU!

Jij bent een enthousiast, reislustig en avontuurlijk typetje die moeilijk stil kan zitten. Iemand die hands-on is, graag onderneemt en het prettig vindt om in een vrije omgeving te werken waar je zelf veel verantwoordelijkheden krijgt. Je bent niet bang om fouten te maken en vraagt graag om hulp als je er zelf niet uit kan komen. Je vind het leuk om dingen net anders aan te pakken dan normaal, een creatieve geest die desondanks op een georganiseerde manier te werk kan gaan en zich goed aan afspraken en deadlines kan houden. Communicatief sterk en positief ingesteld hopen wij jou binnenkort te verwelkomen!Wij zijn een avontuurlijk organisatie druk bezig met het plannen van een onvergetelijke reis door Latijns Amerika die op 12 juni 2014 aankomt in Rio de Janeiro. Net op tijd voor het FIFA WK 2014, is dat even toevallig ;)! Maar het is niet zomaar een reis - Drive2Develop rijdt met een missie: om een duurzame impact achter te laten en route. Dat vergt dus wel wat planning, logistiek en andere voorbereidingen. Met minder dan een jaar voor vertrek is het drukker dan ooit tevoren en zoeken wij 1 of 2 enthousiastelingen die ons willen helpen!


Big image

Wat bieden we je aan?

Een vaste werkplek, lekkere lunches, genoeg caffeine shots, rustgevende herbal theetjes en koekjes. Als stichting zijnde hebben wij helaas geen budget om je financieel tegemoet te komen. Daar zijn ook reiskosten bij in begrepen en daarom zoeken wij graag iemand in de buurt van Amsterdam of Utrecht die minimaal 1x in de week (het liefst 2) met ons wil samenwerken.

Het organiseren van een evenement als deze is uniek in zichzelf. Je krijgt natuurlijk veel te maken met hele verschillende facetten omtrent het organiseren van een evenement en reis. Er is binnen de organisatie veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. Ook beschikken wij inmiddels over veel kennis binnen de organisatie. Niet alleen bij onze partners en sponsors, maar vooral bij onze deelnemers. Samen rijden, samen organiseren. Zo is er altijd wel ergens een antwoord op je vraag!

Wat zoeken we?

Als je dit leest hopen we dat je net als ons staat te poppelen om elkaar te ontmoeten! Hopelijk is de match er. Om teleurstellingen te voorkomen een paar puntjes op een rijtje:


- Omdat wij een stichting zijn kunnen wij je helaas niet financieel tegemoet komen.

- Vaste werkplek in Amsterdam of Utrecht (1 a 2 keer in de week)


- Je bent creatief en in staat om goed zelfstandig te kunnen werken.

- Je hebt gevoel voor verantwoordelijkheid en respecteert deadlines.

- Communicatief sterk

- Enthousiast & positieve houding!

Hoe meld ik me aan?

Jaaa! Leuk dat je interesse hebt! Je kan een mailtje sturen naar Marijke Speelberg. Zij zal je verder informatie geven en eventueel een afspraak in plannen!


marijke@drive2develop.nl

Over Drive2Develop

Drive2Develop organiseert rally's rondom grote sportevenementen waarbij lokale maatschappelijke ontwikkeling centraal staat ten bate van goede doelen.