EGOS Models

International model agency Amsterdam

Bedrijfsanalyse

Big image

Wat is EGOS Models.

EGOG'S MODELS is een modellenbureau gevestigd in Amsterdam en is ook de enige vestiging van het bedrijf. Het modellenbureau is in 1993 opgericht en bestaat nu 20, bijna 21 jaar en is opgericht door Peter Burghoudt die het bureau hedendaags nog steeds runt.


 • Waarom is EGOS Models uniek.
EGO'S MODEL International Model Agency Amsterdam international agency is een modellenbureau dat nu 20 jaar bestaat.
  Het bedrijf is welvarend omdat het vooral veel samenwerkt met veel professionele fotografen, stylisten, visagisten in het binnen en buitenland en andere modellenbureaus zoals in New York City, Milaan, Parijs en nog meer andere Europese hoofdsteden wat zorgt voor hele mooie en goede eindresultaten. Door deze samenwerking staan ze altijd klaar voor vernieuwing en gaan ze met de tijd mee.


  • Waarom is EGO's MODELS uniek?
  Wat EGO'S MODELS zo uniek maakt is dat ze niet alleen een agency zijn met fashion modellen met maatje 34 en 1.75 lang maar ook plus-sized, commerciële en zelfs hand modellen aannemen. "Schoonheid heb je of heb je niet" zegt Peter Burghoudt ook wel.


  • Functies en werknemers.
  EGO'S kent dus diverse afdelingen: Fashion modellen, Plus-sized modellen en commerciële modellen. In het hele bedrijf zijn er 295 werknemers, waaronder modellen (waaronder mannen, vrouwen en handmodellen), managers en scouts. Het product van dit bedrijf zijn dus eigenlijk de modellen, zo zijn deze "producten" in 3 verschillende soorten verkrijgbaar.
  Big image

  Concurrentie.

  Het Nederlandse modellenbureau EGO'S MODELS heeft tot in tegenstelling van andere modellenbureaus weinig concurrentie. Natuurlijk is de modellenwereld ontzettend groot en is er heel veel concurrentie, maar voor EGO'S MODELS is er geen gevaarlijke concurrent. Ondanks het een Nederlands bedrijf is, is het bedrijf internationaal ook heel bekend en schijnt het zo te zijn dat er in Nederland veel modellen zijn en de betere van de Nederlandse bodem komen. Sowieso werkt dit bedrijf heel goed op het commerciële gebied, naar commerciële modellen is ontzettend veel vraag en dit is nou juist waar dit modellenbureau een hele boel modellen te bieden heeft.

  Communicatie.

  Het bedrijf EGO'S MODELS is te vinden op de social media, zo kan je ze vinden op:

  Facebook.com/egomodels

  Linkedin, de eigenaar Peter Burghoudt.


  Ook kan je het modellenbureau contacten via de mail of telefoon.

  Contactgegevens zie hier onder.

  Conctactgegevens.

  Zo kan je natuurlijk ook zelf langskomen. Het modellenbureau is te vinden op het adres:


  Rokin 75/1.1

  1012 KL Amsterdam