SA MALO TRUDA DO ZARADE

POSAO ZA BOLJE SUTRA

POŽURITE

U koliko ste ne zaposleni i imate slobodnog vremena a zelite da zaradite ovo je pravo mjesto za vas. U ovom poslu godine nisu vazne, a posao se radi u toplini svoga doma. Raditi ga mogu svi! penzioneri,stalno zaposleni,studentii mlade mame.

VODEĆA KOMPANIJA TRAZI SARADNIKE ZA ON-LINE POSLOVANJE U OBLASTI MARKETINGA ZA RAD OD KUĆE

S(trong) F(uture) I(nternational) je kompanija koja se bavi online trgovinom od 1998.godine sa preko milion registrovanih filijala u 190 zemalja sveta. U svom asortimanu ima preko 97.000 različitih proizvoda i ima više od 50 načina naplate proizvoda što obezbeđuje apsolutno nesmetanu trgovinu. To znači da kompanija ima realan izvor prihoda i njen prihod se ne zasniva na članarinama i plaćanjem registracije.Opis posla:

  • Posao je iz oblasti internet marketinga
  • Radite iz udobnosti svoga doma, plata je po učinku nakon odrađenog posla
  • Isplata je na Payoneer Master Card koju dobijate od Kompanije kad zaradite prvih 20$
  • Obezbeđeni su internet alati, obuka u vidu video uputstva i pomoć 24/7
  • Postoje razne stimulacije koje olakšavaju rad

Ja sam Selma Šarić,Vaš sponzor

Dodajte me na facebook-u za prijatelja kako bih Vam pomogla u poslu.
PRIJAVITE SE ODMAH

NAPOMENA: Registracija sa G-mail adresom je obavezna. Nakon registracije proverite svoj email.

Big image

SFI POSAO


SFI kompanija se bavi prodajom digitalnih i fizičkih proizvoda. U svojoj ponudi trenutno ima preko 73.000 različitih proizvoda. Ova brojka označava samo trenutni broj proizvoda jer on je u stalnom porastu. Prosek od 22sec. po novo učlanjenom članu samo po sebi govori da je i stalan porast članstva u SFI.

Posao u SFI zamišljen (i u praksi ostvaren) kao fantastičan spoj obuke i primenjenog znanja, koji kao finalni rezultat daje ZARADU.

SFI radi sa konkretnim stvarnim proizvodima od čije prodaje ostvaruje svoj profit.Samim tim jasno je da je ovde reč o prilivu konkretnog i zdravog novca. SFI se ne finansira od članarina niti na bilo koji način naplaćuje članstvo, konkretna prodaja je izvor novca i profita. Od 2009 godine sastavni deo SFI kompanije je i online prodavnica TripleClickshttps://www.tripleclicks.com

Big image
Na TripleClicks mozete igrati igrice koje su jako zanimljive a mogu vam donijeti i nagrade
Big image
T-Time je jedna od igrica
Novo uputstvo za registraciju i početne korake u SFI kompaniji