Open dag oktober

Nieuwe activatie Innerlijke stem!

Big image

Lief, bijzonder mens,

Ieder mens heeft een bestemming. Vele wegen leiden hiernaartoe; één stem helpt je de beste route te kiezen.


Hierbij nodig ik je uit om deel te nemen aan een zeer bijzondere activatie, namelijk: Innerlijke Stem. Ik heb gewacht op het juiste moment om deze voor het eerst te delen en dat zal zijn tijdens de open dag op 11 oktober a.s., wanneer de energie van de Rode Maan op z'n piek is (lees meer). De frequentie van Innerlijke Stem inspireert je om te luisteren naar de wijsheid van je hart, wat in deze tijd steeds belangrijker wordt. Elk uur kun je in het theater genieten van de activatie, waarvoor ik ook weer een mooie multi-mediabeleving hebt gecreëerd.


Voel je welkom op deze bijzondere dag, die een feestelijk tintje krijgt dankzij de release van de gloednieuwe Energy Box! Toegang is gratis en koffie en thee staan voor je klaar.


Van hart tot hart,


Janosh

Big image

Open dag | Activatie Innerlijke stem

Datum: zondag 11 oktober 2015

Tijd: open van 11.00 tot 17.00 uur


Energy Lab

Vreekesweid 12

1721 PR Broek op Langedijk

Big image

Frequentie Innerlijke stem

We herkennen allemaal dat stemmetje in ons dat vertelt wat we wel of niet moeten doen. Vaak zijn het tegenstrijdige boodschappen die we krijgen, alsof je hinkt op twee gedachten. Aan de ene kant heb je de hartfrequentie: liefdevol, positief en opbouwend. Het is de stem die de waarheid spreekt en jou de juiste weg wijst. De andere stem is de saboteur: destructief en dominant. Je herkent deze stem als je geneigd bent om snel te oordelen en mensen en situaties op afstand te houden. De saboteur is erbij gebaat om vooral niet uit je comfort zone te stappen maar op safe te spelen. Leer het onderscheid tussen deze twee frequenties te maken en je zult altijd in staat zijn om te kiezen voor wat jouw groei het meest bevordert. De frequentie van Innerlijke stem helpt je om positieve en negatieve boodschappen uit je onderbewustzijn te begrijpen en te kiezen voor waar jouw hart naar uitgaat.


Ook te bekijken in Janosh App.

Big image

Energy Box - release 11 oktober

Het kroonwerk op 12 jaar channeling van geometrische kunst is een feit: op 11 oktober lanceert Janosh de Energy Box, een prachtige kaartenbox met 123 hologrammen om jezelf en anderen te inspireren. Het bevat alle codes van Janosh, elk met eigen titel, beschrijving, blauwdruk en frequentie. De geometrische patronen helpen je om contact met je onderbewustzijn te maken en elk persoonlijk proces te versnellen, of het nu gaat om groeien, verwerken, loslaten, handelen of iets anders.


Zelf noemt Janosh het zijn 'treasure' en dat is aan het ontwerp af te zien, waarbij veel aandacht is gelegd op het detail. Bezoekers van de open dag kunnen als eerste een exemplaar bij de shop kopen om thuis dagelijks met nieuwe inspiratie aan de slag gaan.


Bestellen / meer informatie >>

Big image

Janosh App: betaal nu ook met iDeal

Op veler verzoek van mensen die Janosh App willen gebruiken, is er nu de mogelijkheid om met iDeal te betalen. Vanaf nu kun je naar de webshop om voor 3 of 6 maanden een abonnement te nemen. Je krijgt dan een activeringscode die je in de app kunt gebruiken om je account te upgraden. Handig voor iedereen die gewend is om i.p.v. met creditcard via iDeal te betalen.