** INTRODUCCIÓ ** AL MÈTODE SUZUKI

CHRISTOPHE BOSSUAT, VIOLÍ I ANNA TOCA, VIOLONCEL

Curs introductori al Mètode Suzuki

UNA OPORTUNITAT ÚNICA PER A CONÈIXER QUÈ ÉS EL MÈTODE SUZUKI DE LA MÀ DE GRANS MESTRES.

- Veuràs classes en viu de molts nivells diferents

- Compartiràs una experiència real amb pares i mestres

- Tindràs l'oportunitat d'escoltar i preguntar a grans mestres d'aquesta metodologia que estaran aquest cap de setmana a El Musical.


No t'ho perdis!


Dirigit a: professors de corda, estudiants de pedagogía i estudiants de nivell superior interessats en les pedagogies actives i contractament en el mètode Suzuki. Si ja ets mestres Suzuki o estàs en formació clica aquí

Dies: 20 (tarda), 21 y 22 abril 2018

ACTIVIDATS DEL CURS

1. Xerrada presentació sobre la filosofia del mètode Suzuki per a coneixer els principis bàsics, el funcionament, la formació de mestres i el col.lectiu. Està pensat per a mestres de corda tot i que és pot aplicar a altres instruments.

2. Observació de classes de Christophe Bossuat o Anna Toca (diss i dg - veure horaris alumnes)

3. Trobada amb pares i mestres de la mà de Christophe Bossuat (20 tarda) o Amaia Ruano (22 migdia)

4. Mostra permanent sobre el manteniment d'un instrument de corda (a càrrec de Luís García)


Preu: 42 Euros
* Forma de pagament: Ingrés o transferència bancaria: Banco de Sabadell (IBAN): ES4900810432060001039514 Código BIC: BSABESBB. (Recordeu posar a "Concepte" el Nom i Cognoms de l'alumne que s'inscriu al curs)

Què és el mètode Suzuki:

Fa 70 anys, Dr Shinichi Suzuki es va adonar de les implicacions del fet que els nens a tot el món aprenguin a parlar la seva llengua materna amb facilitat. Va començar a aplicar els principis d'adquisició de la llengua a l'aprenentatge de la música, i va anomenar el seu mètode: llengua materna. Com quan els nens aprenen a parlar, els pares participen en l'aprenentatge musical del seu fill. Assisteixen a les classes amb el nen i fan de "professors de casa" durant la setmana. Els primers anys de vida són decisius pel desenvolupament dels processos mentals i la coordinació muscular. S'ha de començar a escoltar música en néixer: la capacitació formal pot començar als tres o quatre anys, però mai és massa tard per començar.