Appleby Westward Group

Appleby Westward Group Limited Paris distribution

Winford Road Garage är det 45 år

Personal och kunder gick i festligheterna när en rolig dag hölls 45: e årsdagen av Winford Road Garage, nära Bristol, som har en SPAR forecourten butik.


Det var roliga evenemang för barn bland annat hoppborgar, en grill och förfriskningar, säljfrämjande erbjudanden i butik och en tårta med ett fotografi av butiken tryckt på den.


Verksamheten invigdes 1967 som ett fordon som lokala servicecenter av Geoff Taylor och idag drivs av hans son Justin. Shell garage och SPAR forecourten butik tjänar en rika lokala gemenskapen i landsbygden Chew Valley söder om Bristol.


Precis innan du tar över tyglarna från sin far, utvecklat Justin och Geoff tidigare omärkta forecourten butiken för sju år sedan fördubbla sin storlek till en 1 250 kvadratmeter. SPAR butiken i ett större investeringar utveckling system med Appleby västerut.


Tidigare säljer främst snacks och sötsaker, ger förgård butiken nu en modern bekvämlighet erbjudande för dess landsbygd, inklusive ett urval av delikatesser-stil kylda och färska produkter som anskaffas lokalt.

Big image