JenJen opnieuw aan drugs?

Dinsdag 17 november 2015

Foute tijden

Voor Jennifer Aniston (25) zijn drugs geen nieuwigheid. Nu wordt er gefluisterd dat ze opnieuw bezweken is.


Zeven jaar geleden bezweek America's Sweetheart aan drugs. Haar leven zag er op dat moment compleet anders uit nu. Op een koude novemberavond trok ze met haar bestie Angelina Jolie (30) naar het verjaardagsfeest van Koen Wouters (79) in het Plaza in New York. Hier gebeurde iets wat men nooit had verwacht. Tijdens het privéoptreden van K3 werd Jennifer plots onwel. Collega-acteur Louis Talpe (47) die naast Jennifer stond, stelde voor om samen even een luchtje te gaan scheppen op het terras. JenJen vond dit zeer aardig van Talpe, ook al kenden ze elkaar niet zo goed. Na een tijdje op het terras gezeten te hebben, klikte het bijzonder goed tussen beiden, ondanks het grote leeftijdsverschil. Plots ging het helemaal mis met Aniston. Toen ze het bewustzijn verloor wist Talpe dat het tijd was in te grijpen. Echter, wat niemand wist was dat Louis een half uur geleden drugs in de Cosmopolitan van Jen had gedaan. "Als je naar een optreden van K3 gaat kijken, kan je toch niet de hele tijd op je drankje letten?!" reageerde Aniston achteraf vanuit het ziekenhuis waar haar maag werd leeggepompt. Uit het politieonderzoek bleek dat Talpe helemaal niet vriendelijk met haar een luchtje wilde gaan scheppen omdat ze zich niet goed voelde. Sporen in zijn Upper East Side- appartement wezen erop dat hij alles met voorbedachte rade had gedaan! Louis nam Jennifer mee naar Central Park waar alles gebeurde. Aniston was nog steeds buiten westen van de drugs in haar drankje en heeft dus geen idee wat hij met haar deed. Het was rond half twee in de nacht toen de NYPD van het 12th Precinct een telefoontje kregen van Kevin Janssens, hij had een nachtelijke fotoshoot in het park en vond Aniston op zijn weg naar huis. Jennifer werd in allerijl naar de spoedafdeling gebracht. Toen ze weer bij bewustzijn was werd ze ondervraagd door rechercheurs Castle en Beckett. Jennifer was doodsbang om met de politie te spreken over de gebeurtenissen aangezien Talpe haar bedreigde om naaktfoto's van haar te verspreiden via het internet. Door een slim plan werd Talpe toch opgepakt door agent Tribbiani. Hij werd veroordeeld voor een celstraf van achttien jaar. Voor Aniston ging het echter mis. Ze kon het trauma maar moeilijk verwerken en raakte verslaafd aan alcohol en drugs. Door jaren van therapie en steun van haar vrienden en vriendinnen was Jennifer al negen maanden clean.

Big image

Vreemd gedrag

Op zondag 15 november verliet Jennifer Aniston haar landhuis in Hoogstraten rond drie uur 's nachts. Ze werd al vaker gespot in dancing Highstreet of in de straten van Hoogstraten midden in de nacht. Ze droeg telkens donkere kledij en een zonnebril. Dit gedrag stelde Aniston ook toen ze zeven jaar geleden verslaafd was aan drugs. Zou ze opnieuw bezweken zijn?
"Ze gedraagt zich de laatste tijd nogal mysterieus," vertelt hartsvriendin Angelina Jolie ons in een videochat, "en ze wil nooit praten over haar nachtelijke escapades. Ik weet niet wat er aan de hand is maar Jen heeft hulp nodig!"

Dealen ?!

Big image
Er doen geruchten de ronde dat Jennifer in de nacht van zestien november herkend is tijdens het dealen in dancing 'Highstreet'. "Ze droeg zwarte kleren en had een donkere zonnebril op. Ook had ze een portefeuille van het merk 'Gucci'," vertelt een anonieme getuige ons. Jens' halfzus Courtney Cox reageert verontrustend: "Ik heb haar al vele malen gewaarschuwd voor drugs maar ze wil nooit luisteren. Nu ik dit lees en de geruchten hoor ben ik het vertrouwen in mijn zus volledig kwijt. Waarom liegt ze tegen mij?" Zou het kunnen dat Jens' verslaving de band tussen de halfzussen nu voorgoed verbreekt?

Aniston en Pitt ?

Eeuwige vrijgezel Brad Pitt zou een liefdesrelatie hebben met Jennifer.

De jongste tijd wordt Aniston nogal vaak gesignaleerd aan het appartement van Pitt (29) in Wortel. Zou JenJen haar drugs van hem kopen of hebben ze een affaire? Brad Pitt werd in het verleden ook al eens veroordeeld voor dealen en bezit van drugs. Niets is dus onmogelijk...
Big image