INRECU6

INformació REalment CUriosa de 6è A

Projectes del 1r Trimestre

Els nens de 6èA han fet quatre Projectes sobre : Les serps, les bicicletes, La xocolata i el drac de komodo.

Els de les serps van fer una serp de plastilina, els de les bicicletes van portar dos bicis de marques diferents, els de la xocolata van portar bombons i un pastis de xocolata, i els van repartir i el drac de komodo van fer un dibuix d’un drac de Komodo. Al final van repartir preguntes per veure si els companys els havien escoltat.


Autors: Remedios, Isamel i Manel

Organització de la classe

A classe vam haver d'organitzar les taules, vam tindre que fer tots un dibuix de la distribució de les taules fent grups de 2 a 21 persones també separats o en fileres i explicar el motiu .

Vam votar per un dibuix i a tots ens va agradar més la idea del Alex. La idea va ser fer 3 grups de 7 en forma de ( u )


Autors: Álex i Javi

La Marató 2014

La marató es fa cada any per ajudar als que tenen malalties greus i les que no són greus.Aquest any esta fet per les malalties de cor la nostra escola a fet manualitats per

vendre i donar els diners a la marató. Cada cicle a fet una manualitat diferent per vendre i treure diners.

Targetes dels desitjos


L´Escola Mn.Ramon Bergadà vam començar a fer les targetes dels desitjos de nadal. Tots nens i nenes des de P-3A i B fins a 6è A I B han anat al pavelló de Constantí per entregar les targetes encarregats de portar a un nen o nena de P-3 o P-4.

Després les senyores i el senyor tiraven confeti i feien bombolles quan vam entregar les targetes ens van donar una carta dels Reis Mags i un gomet als nens petits i grans.

Alguns van colaborar a penjar els desitjos a l’ abre de nadal fet de cartró dur . Els desitjos es van enganxar amb blutac ,desprès per acabar vam portar als nens petits amb les professores a les seves classes.Autores: Maria, Loubna i Alfonso

Papiroflèxia

El Sr. Kumar, mestre indi, va venir a fer-nos una sèrie de treballs amb papiroflèxia. Ens van agradar moltíssim.
Papiroflèxia Sr. Kumar