DA RADITE BEZ ŠEFA NAD GLAVOM

RADITE OD KUĆE I ZARADITE

AKO VAM TREBA POSAO ILI DODATNA ZARADA PRIKLJUČITE SE I POČNITE DA RADITE

DA LI VAM TREBA POSAO ILI DODATNA ZARADA


Potrebni saradnici za rad na računaru od svoje kuće, uslov da imate osnovno znanje na računaru, nisu bitne godine ili iskustvo.

Znanje engleskog nije potrebno jer na svakoj stranici imate prevodioca. da li ste završili školu i koju ni to nije potrebno.

Radili bi ste iz svoje kuće odrađivali zadatke koji su obavezni i stvarali sebi tim,

postoji nekoliko načina zarade ali sve zavisi od Vas, isplata je svakog 10 tog u mesecu tek kada zaradite prvih 20$ dolara.

Pomoć u materijalu, webinarima i podrška 24/7.

Za svako pitanje i pomoć biću dostupna ja ili neko od mojih kolega.

DA RADITE BEZ ŠEFA NAD GLAVOM

MORATE IMATI NEŠTO SVOJE, NEKI SVOJ BIZNIS, A ZATO VAM TREBA LOKAL, NOVAC, VREME I RADNICI A NJIH NARAVNO TREBA PRIJAVITI, PLATITI I NA KRAJU DA LI ĆETE ZARADITI ILI NE??? OVO JE POSAO GDE STE SEBI ŠEF A SVE ŠTO VAM TREBA SU VREME, RAČUNAR INTERNET I RADNICI NARAVNO!!! ALI TI RADNICI ČINE VAS TIM I OD NJIH VI ZARAĐUJETE. SEDITE KUĆI. RADITE I ZARAĐUJETE. -ZVUČI NEVEROVATNO ALI JE ISTINITO- PROBAJTE TREBA SE POTRUDITI ALI USPEH JE TU NA DOHVAT VAŠE RUKE

KAKO SE REGISTROVATI

KLIKOM NA DUGME REGISTRACIJA OTVORIĆE SE FORMULAR BESPLATNE PRISTUPNICE GDE UPISUJETE OSNOVNE PODATKE : IME, PREZIME, E-MAIL, LOZINKU (KOJU IZABERITE ZA OVAJ NALOG), GRAD, (STATE/PROVINCY PRESKOČITE) I DRŽAVU. NAKON TOGA POTVRDITE PONUĐENI SIGURNOSNI KOD. VAŽNO: REGISTRUJTE SE SA G-MAIL ADRESOM KAKO BISTE IZBEGLI MOGUĆE PROBLEME SA LOGOVANJEM I VERIFIKACIJOM NALOGA. AKO NEMATE G-MAIL ADRESU, OTVORITE JE KLIKOM NA IKONICU BESPLATNA JE, A I KORISTIĆE VAM NAMENSKI ZA OVAJ POSAO. MOLIM VAS DA SLEDITE UPUTSTVO, KAKO BISTE SE ŠTO LAKŠE REGISTROVALI. http://www.sfi4.com/16059396.1015/Register

KONTAKTIRAJTE ME DA BIH VAM POMOGAO U DALJEM RADU

Po izvršenoj registraciji najbolje bi bilo da mi uputite zahtev za prijateljstvo na Facebook-a, kako bih mogao da nastavim da Vas uvodim u posao i da Vas dodam u našu grupu za podršku gde se odvija najveći deo naših aktivnosti od obuke do samog promovisanja posla u Facebook-u grupama.


Stefan Dimitrijević
SFI EA2 (Executive Affiliate 2)

SVE O KOMPANIJI

Radim za američku kompaniju, čije je sedište u Linkolnu, Nebraska. Kompanija postoji od 1998. godine i već punih 17 godina posluje sa dobitkom. Pitate se kako? Davne 1998. godine naš predsednik Gery Carson došao je na ideju da osnuje još jedan deo u svojoj kompaniji Carson koja postoji već 30 godina i to Strong Future International sestru kompaniju koja će imati svoje saradnike širom sveta i čiji će se saradnici baviti samo i isključivo internet marketingom. Tim poduhvatom je uspeo da dodje do ogromnog broja populacije širom sveta. Takođe opravdao je, i dan danas opravdava postojanje redovnim isplatama zarade svakog meseca svakom svom saradniku.

Ne obećavam Vam zaradu preko noći, jer to zaista i ne postoji. Ako i postoji negde ilegalna je. Već posao koji možete raditi i uz bilo koji drugi. Plata koju biste zaradili zavisila bi samo i isključivo od Vas i Vašeg angažovanja. Odnosno onoliko koliko sebe unesete u ovaj posao i koliko slobodnog vremena mu posvetite.

Big image

Jednostvano je, ali opet se javljaju problemi i mnogi članovi imaju problem i sa ovim. Zbog toga ću, u ovom postu, pokušati da ukažem na osnovne stvari na koje treba obratiti pažnju da ne bi došlo do problema.


ŠTA JE BITNO U OVIM KORACIMA:

  1. U polja namenjena vašem imenu i prezimenu upišite Vaše stvarne podatke. Ovo je prijava za Vaš posao, ne prijavljujte se za posao pod lažnim imenom.
  2. U polja namenjena za Vašu e-mail adresu upišite e-mail adresu za koju znate lozinku. Nemojte se prijavljivati sa e-mail-a koji ste otvorili davno ( npr. za Facebook nalog i niste ga više nikada otvorili) i za koji ste zaboravili lozinku. Nakon registracije na e-mail koji ste naveli stići će Vam poruka za potvrdu registracije. Na taj način se kompanija uverava da li ste se stvarno Vi registrovali ili je to neki SPAM.
  3. Najbolje je registrovati se preko G-Mail naloga, nalozi preko Yahoo imaju problema sa potvrdom registracije. Ukoliko nemate G-mail nalog možete ga otvoriti i ovde . U svako slučaju preporuka je: otvorite novi email nalog za SFI, nemojte se prijavljivati sa iste e-mail adrese sa kojom ste se prijavili na društvene mreže ili drugim mestima na internetu. Neka Vam ovaj e-mail služi samo za SFI.
  4. U polja za šifru odnosno password unesite šifru koju ćete koristiti za ulazak u Vaš SFi nalog. Upamtite je (najbolje je da je zapišete negde, na nekom sigurnom mestu) to je šifra koju ćete koristiti svakodnevno za ulazak u Vašu online kancelariju. Gledajte da bude kombinacija slova i brojeva, velikuh i malih slova, znanja samo Vama. Čuvajte se hakera.

To je to, registrovali ste se. Ukoliko niste, možete se registrovati i ovde REGISTRACIJA .

NAKON REGISTRACIJE

Uspešno smo obavili registraciju, postavlja se pitanje: šta dalje? I sa ovim mnogi članovi imaju poteškoća zato evo objašnjenja.

ŠTA JE BITNO U OVIM KORACIMA:


  1. Nakon registracije udjite u Vaš e-mail nalog. Tamo stoji e-mail dobrodošlice od SFI kompanije: WELCOME TO SFI! U njemu se nalazi Vaš jedinstveni broj pod kojim je obavljena Vaša registracija, sa njim i sa šifrom koju ste upisali prilikom registracije se prijavljujete u SFI.
  2. Nakon ulaska u Vašu online kancelariju SFI kompanije potvrdite svoju registraciju, opet ćete dobiti e-mail da ste to uradili uspešno.
  3. Kada se nadjete na početnoj strani SFI kompanije u tabu ALERTS naći ćete pismo dobrodošlice Vašeg sponzora. U njemu Vas on pozdravlja i daje Vam upute za vaš dalji rad. Obavezno dobro proučite pismo. I ne zaboravite, kontaktirajte svog sponzora kad god imate neke nejasnoće. Ne čekajte da on kontaktira Vas, ovo je sada Vaš online posao, ne njegov. Vi ste sada i gazda i šef i zaposleni, Vi tražite pomoć ukoliko Vam je potrebna. Ne čekajte da je on nudi, ali sam siguran da će Vam je rado pružiti.Uspešno smo obavili registraciju, postavlja se pitanje: šta dalje? I sa ovim mnogi članovi imaju poteškoća zato evo objašnjenja.

Big image

Čestitam Vam, uradili ste veoma bitnu stvar za Vašu budućnost. Upravo ste se zaposlili na internetu. Želim Vam puno uspeha!

Šta je potrebno da uradite u prvih 24h pogledajte u postu: PRVA 24H NAKON REGISTRACIJE!

Ukoliko još uvek ne zaradjujete na internetu počnite odmah. Dovoljno je samo klik na sliku ispod.

Uputstvo za registraciju i zadaci za Fast Track

KAKO OSVOJITI BONUS, POGLEDAJTE NA OVOM VIDEU.

Dovoljno je da kada se prijavite odradite korake iz video uputstva potrebno je da odradite nekoliko jednostavnih zadataka kojima ćete sakupiti 500 poena i osvojiti bonus 200VP. To se može odraditi za 30-tak minuta.

Ako Vam se dopao tekst podelite ga sa prijateljima na Facebooku.