Topcoat Construction Limited

Topcoat Construction Limited: Hva kan vi tilby

Topcoat Construction Limited (TCL) gruppen er ikke din typiske byggefirma. Det harviet sin innsats for å levere behovene til sine kunder i en personlig og lyttende måte,gjør at høy kvalitet tiltak er gjennomført og tekniske standarder møtte fulltilfredsstillelse av kundenes.


Mest spesielt, utfører toppstrøk konstruksjon og dets tilknyttede selskaperbyggeprosjekter i yrke for offentlige og private eiendommen-eiere, slik atkontinuiteten i normale aktiviteter av kunder. Det har en lang historie over et bredtutvalg tjenester, legge til over 25 M i de siste tre årene. Selskapets ledelsessystem kangi kundene en forsikring om at gjennomført prosjekter støttes med behørig dokumentert poster samsvarer med standard helse og sikkerhet planer, miljøhensyn,jobb spesifikasjonen og standarder, og at prosjektene ferdig innen tidsplan og innenavtalte budsjettrammer.


Utmerket kundeservice og Service er blant de topp-prioritet bekymringene toppstrøkbygging i å levere sine produkter. Den forfølger dette målet for å etablere langsiktigeforretningsforbindelser samtidig opprettholde en elskverdig, kreative samarbeidstrategi gjennom hele prosessen. Fokus på å hjelpe kunder nå sine mål kan hvertprosjekt nå ferdig uten unødvendige forsinkelser eller problemer.


Prosjekt team av toppstrøk bygging Limited (TCL gruppe) har omfattende kompetanseog kunnskap til å gi et komplett utvalg av Bygg tjenester, for eksempel planlegging ogbygging regulering godkjenninger. Videre har sine lag en bred forståelse avkomplekse og sensitive arbeider kravene i høy-profilert strukturer i yrke.


Følgende er noen vanlige arbeider toppstrøk forplikter seg for sine kunder:

-Endringer, tillegg og forbedringer

-Bad og kjøkken oppussing

-Deaktivert tilpasninger & DDA fungerer

-Dørs oppføring og alarm systemer

-Ekstern innhyllende

-Interne og eksterne dekorere med sikkerhetsrelaterte reparasjoner

-Spesialist betong reparasjoner

-Taket rehabilitering

-Elektriske & sentral oppvarming installasjon

-Vindu erstatning

-Dette skal gi et klart bilde av hva Topcoat er involvert i og hva det kan gjøre for dinebehov. IT spesialiserte jobber kan hjelpe deg å oppnå hva forbedring ellergjenoppbyggingen måtte oppgradere eller opprettholde kvaliteten og integriteten avdin bolig.