Theater 24

Van idee tot locatievoorstelling in 24 uur

Leuk dat je erbij bent!

Super leuk dat je je hebt aangemeld voor Theater 24! Het belooft een geweldig weekend te worden. We hebben nog twee plaatsen vrij, dus als je snel bent kun je nog een vriend(in) meenemen.


Dit is het programma:

  • Vrijdagavond vanaf 20.00 ben je welkom, het programma start om 22.00 uur (neem je gitaar mee, wij zorgen voor de rest).
  • Zaterdagochtend: Theatrale opwarmers. 12.00 uur stipt: onthulling van de locatie en start van de 24 uur. (Wees niet bang voor stress, wij zorgen voor de ontspanning.)
  • Zondag 12.00 uur stipt stopt de tijd. Tijd om op te treden! Na de optredens staat er een pan soep klaar, rond 18.00 uur wordt je uitgezwaaid.

Vervoer

Adres: d'Oldekamp, Dwingelerweg 26, 7964 KK Ansen (Drenthe) www.plaggenhut.nl


Auto: Je kunt gratis parkeren op het terrein.

Trein: Reis naar station Meppel of Hoogeveen en neem vanaf daar een bus. Of bel vooraf hoe laat je trein aankomt, onder voorbehoud kunnen we je komen halen met de auto.


Anna: 0648070290 of Marleen: 0652494068 (Ook voor al je andere vragen en opmerkingen.)

Meenemen

  • We slapen in plaggenhutten, bedden en kussens zijn aanwezig, maar neem je eigen kussensloop, hoeslaken en slaapzak mee.
  • We zijn veel buiten, dus warme kleren en waterbestendige schoenen zijn een aanrader.
  • Neem iets theatraals mee, bijvoorbeeld een gek kledingstuk, een instrument of een eenwieler.
  • Eten en thee/koffie zijn bij de prijs inbegrepen, bier en wijn verkopen we cheap ass (alleen contant)

Betaling

We willen je vragen om uiterlijk 22 maart de bijdrage van €65,- over te maken naar:


707.160.960 Ten name van A.J. Grebel, te Amsterdam


Als je minder dan 7 dagen van te voren afzegt, zullen we 50% terugstorten op je rekening (kosten voor de plaggenhutten maken we namelijk sowieso).


Publiek

Zondag vanaf 1 uur beginnen de voorstellingen met spelen. Publiek is vanaf dan van harte welkom! Voor sportievelingen maken we op aanvraag een fietsroute vanaf Amersfoort, Zwolle of Meppel.