Koyal Group Discounts Blog Tips

Koyal Group Discounts Blog Tips

Den nya rustika Chic säckväv-kollektionen är här!


Corona, CA - (28 mars 2013) - Koyal partihandel fångar naturens skönhet med lanseringen av sin naturliga Säckväv linje av produkter.


Produceras och tillverkas från finaste materialet i säckväv och Jute, Koyals brett utbud av säckväv produkter inkluderar ett urval av votive och ljusstakar för värmeljus, tabell nummer, säckväv gunst och säckväv vin väskor, bordslinne, stol bågar och band rullar, förvandlas alla festliga evenemang till en förlängning av det naturliga landskapet.


Med den ökande trenden av miljövänliga produkter beror säckväv samlingens växande popularitet dels på en stärkande känsla av enhet med naturen, blanda en elegant tema med en rustik känsla. Smycka din inomhus eller utomhus mottagning dekoration med våra precis släppt säckväv hängande värmeljus och votive ljushållare ihopkopplad med din favorit doftande eller oparfymerat ljus för en upplyst naturliga glöd välkomnar solnedgången och twilight timmarna som dina gäster festa hela natten.


Våra säckväv votive ljushållare kan utstråla din tabell höjdpunkten med bara den högra antydan av ljus under en månbelysta himlen. Mixa och matcha med vårt sortiment av säckväv och Jute produkter att ge din ultimata dröm händelse tema liv.


Koyal partihandel linje av säckväv produkter är hållbara och långvariga, ett perfekt komplement till alla hem inredning att fira natten långt efter festligheterna är över.


Förtrolla dina gäster med Koyal bollen lampor | Fairy glöd lampor


Våra nya och unika Koyal bollen lampor är en mycket prisvärd 0,75" diameter fairy ljus som har en långsam tona på / tona av effekten. Finns i 8 färger (10 Ball lampor/box), dessa vackra lilla Koyal bollen lampor är bra för hängande från grenar, lysa upp buskar, med i blomsterarrangemang, visar i centerpieces och mycket mer. Den förtrollande luminiscens Koyal bollen lampor kommer att få dina gäster känsla som de är omgivna av sprites. Fairytale perfekt!


Koyal bollen lampor har en vattentät design, så du kan använda dessa i flytande vatten centerpieces, ljus skålar, vatten fontäner och mycket mer. Varje Koyal bollen ljus har en liten glödande vit LED som bleknar/på mycket långsamt, precis som en firefly glöd.