REVOLUȚIA ÎNCEPE LA ROȘIA MONTANĂ…

REVOLUŢIA ÎNCEPE LA TIMIŞOARA

E oficial! Guvernul trimite Romania la executie prin cianurare. S-a decis inceperea proiectului minier de la Rosia Montana.
http://www.mediafax.ro/social/guvernul-a-aprobat-legea-care-permite-exploatarea-la-rosia-montana-si-o-trimite-parlamentului-11275548

Legea specială propusă de guvern stipulează asltfel că pentru proiectul propus la Roșia Montană compania nu mai trebuie să respecte nici o lege, statul român acordând toate derogările necesare și obligându-se să dea toate avizele pentru începerea proiectului în afară tuturor procedurilor legale în vigoare.

1 septembrie 2013 este Zi de lupta impotriva cianurii si fracturarii! Facem un apel catre cei care vor iesi duminica in strada, indiferent pentru care dintre cele doua cauze: nu uitati ca Romania se afla acum sub asediu! Rosia Montana si Barladul reprezinta stalpii de rezistenta! Sa ne facem ambele mesaje auzite, de psete tot! SOLIDARITATE!!!

Lista oraselor unde iesim in strada:

http://rosiamontana.org/stiri/lista-oraselor-care-pe-1-septembrie-se-alatura-protestului-impotriva-distrugerii-rosiei

Ghid de nesupunere civica: http://www.infomg.ro/storage/Photos/kit%20de%20nesupunere%20civica.pdf

Fiecare share / invite contează.

REVOLUȚIA ÎNCEPE LA ROȘIA MONTANĂ - Protest împotriva legii distrugerii Roșiei Montane - NU în numele meu! - 1 SEPTEMBRIE , TIMISOARA

Sunday, Sep. 1st 2013 at 5-8pm

Piata Operei , Timisoara

For more information, visit the event page on Facebook.