Appleby Westward Group Limited

Big image

Appleby Westward Group Limited Paris distribution: SPAR butikken med en forskjell åpner i Devonport

En veletablert Plymouth deigaktig selskap har gått sammen med ledende nærbutikk gruppe SPAR å opprette en ny detaljhandel butikk - og opprettet syv nye lokale arbeidsplasser i prosessen.


Devonport-basert Ron Dewdney Ltd har vært å lage håndlagde kaker i over 60 år og har slått seg sammen med Appleby Westward, SPAR regionale distribusjonsselskap for sør vest til å bygge den nye butikken.


Butikken, i Park Avenue, Devonport åpnet på fredag ​​5 oktober representerer den første joint venture initiativ av sitt slag for den lokale deigaktig produsenten.

Leder Katrina Hanmer sa: "Vi ønsket å åpne en annen butikk i nærheten av våre eksisterende detaljhandel butikk i Devonport og samtidig koble opp med en etablert stor forhandler.


"SPAR er en merkevare med en så sterk posisjon, ikke bare i dette området, men i hele landet, så vel som internasjonalt, og vi kunne ikke ha funnet bedre samarbeidspartnere for denne satsingen."


I en co-investering ordning med Appleby Westward, kjøpte selskapet en kommersiell enhet i Park Avenue, og utviklet det til en moderne storkiosk.


"Det var et skritt inn i det ukjente for oss, som vi aldri har vært involvert i en butikk utvikling som dette, men SPAR har vært utrolig støttende, og vi føler meg veldig heldig som har vært i stand til å gjøre forretninger sammen," sier Katrina.


Butikken har en spesiell mat-to-go bake-off delen serverer Ron Dewdney deilige håndlagde kaker. Produktspekteret - tradisjonelle, biff og ost og løk pasties - er alle håndlaget fra start til slutt, fra å rulle deigen, dyppe, fylling og pressing før endelig baking samme kvalitet pasties familiebedriften først produsert på begynnelsen av 1950-tallet.


Resten av 800 sq butikken gir kunder med et bredt spekter av SPAR convenience produkter, inkludert fersk frukt og grønnsaker, kjølte og frosne matvarer, en av lisensen, Lotteri og Paypoint.


Leder av butikken er Juliette Barnard og sju nye arbeidsplasser har blitt opprettet for å fylle andre ledige stillinger.


Appleby Westward salgs-og markedsdirektør Nick Kenworthy sa: "Vi er glade for å fullføre dette joint venture-prosjekt med Ron Dewdney Ltd og er sikre på butikken, sammen med sin unike mat-to-go tilbudet, vil være svært populære i Devonport samfunnet. "