Valgets kval?

"A Taste of Access"

Høyre eller venstre? Ja eller nei?

Synes du av og til - eller ofte - at det er vanskelig å velge? At det er viktig for deg å velge "riktig"?

Spør du ofte andre om råd og velger ut fra hva DE synes og mener?

Denne kvelden er for deg som ønsker tips og verktøy for å kunne kjenne i hele deg - i din energi - hva som er sant og et "ja" for deg og hva som kjennes "feil" og som et "nei". Ikke hva andre synes og kjenner, men hva som gjelder for DEG.

Kvelden er også for deg som er mer i "hodet" enn i kroppen. For deg som synes det er vanskelig å kjenne magefølelsen eller intuisjonen din. Og for deg som kjenner den, men ikke tør følge den.

Hvis du gjerne vil kunne velge det som virker ekspanderende og styrkende for deg, og du ønsker å få bedre kontakt med ditt indre kompass, så er du varmt velkommen!

Denne kvelden vil samtidig gi deg en smakebit på hva Access Consciousness® er og jeg vil i løpet av kvelden "cleare" - eller "slette" om du vil - programmer, overbevisninger, mønstre osv. som måtte hindre eller begrense deg i å ta valg som tjener deg.

At du kanskje allerede har stiftet bekjentskap med Access-verktøy er slett ikke til hinder for at du kan komme.

Hvordan blir det bedre enn det?

Det settes av to datoer - en til den beskrevne kvelden og den andre til en frivillig kveld for oppfølging:

Tirsdag 8. januar, kl 1830 - 2130
Tirsdag 29. januar kl 1830 - 2130


I tidsrommet mellom de to kveldene tilbyr jeg de som ønsker det - til en svært redusert pris - en behandling med Access Bars™. Noe som kan være en "boost" i forhold til å skape mer overblikk og "space" i hverdagen og livet.

Les under her hvordan du kan kombinere tilbudene.

Vi skal holde til på Karljohansvern i Horten. Nærmere bestemt i Nedre vei 4.

Påmelding til mail, sms eller pr. telefon. Se kontaktinformasjon nedenfor.

Her er dine muligheter:

Hvem inviterer?

Mitt navn er Susanne Helgesen. Jeg er Access Bars™ og Access Body Process™ Facilitator og mitt hovedfokus er bevissthets- og transformasjonsarbeid hvor jeg i hovedsak bruker Access Consciousness™ teknikker. Les mer om meg og hva jeg tilbyr på min webside.