Nga AKTIVE Tetove

GËZUAR VITIN E RI 2013 !

Aktive

Te gjitha preparatet higjienike ne nje vend dhe me çmimet me te lira !

http://aktive-tetove.blogspot.com/

070 224 874 dhe 072 212 343


Aktive ndodhet jo shume larg nga qendra e qytetit te Tetoves,ne anen e djathte te rruges per ne Poroj,pa arritur te Shkolla e Mesme e Muzikes.

AKTIVE eshte perfaqesues gjeneral per Tetove dhe Gostivar i prodhuesit te preparateve higjienike NEOMIKS