CALATORIE SAMANICA

Curatarea karmei familiei

Va invit de luna plina la o calatorie samanica de constientizare, integrare si de detasare de karma familiei

Cu ajutorul tobei samanice vom face o calatorie in alte dimensiuni ale Existentei. Vom constientiza ce inseamna pentru noi karma familiei si modul in care am primit-o. O sa experimentam felul in care putem s-o integram in fiinta noastra si cum putem sa ne detasam de ea. Toate aceste fenomene se intampla la nivel existential, in adancul fiintei noastre.
O sa folosim in aceasta experienta ajutorul energetic al Lunii, care ne va sprijinii sa ne deschidem fiinta si sa avem acces la nivelele subconstientului, iar Focul Viu si Vesnic ne va da puterea interioara necesara pentru a accesa si de a trece prin aceste procese profunde.


Gazda voastra Zsombor Keresztes este un ghid in explorarea constienta a Vietii, care si-a dedicat ultimii sase ani cunoasterii de Sine. Experimentand mai multe cai spirituale a dezvoltat pe baza revelatiilor avute tehnici simple si foarte eficiente de transformare interioara. Este practicant al samanismului siberian.
Acum foloseste exercitiile si tehnicile invatate si cele noi create in sesiuni de consiliere si tratamente , iar cu ajutorul workshopurilor si a calatoriilor samanice indruma persoanele interesate in aventura Vietii. Este membru al scolii "Lumea Intelepciunii si a Aventurii Spirituale"( The World of Wisdom and Spiritual Adventure).

Informatii suplimentare despre Zsombor Keresztes
https://www.facebook.com/keresztesvzsombor
Practici personale (puteti sa va programati dupa calatoria samanica):
https://www.smore.com/t7usm-practici-personale
Puteti afla detalii despre scoala "Lumea Intelepciunii si a Aventurii Spirituale"( The World of Wisdom and Spiritual Adventure) a carui membru este:
http://www.theworldofwisdom.org/
https://www.facebook.com/SchoolofWisdom

Cand ?
Miercuri 4 februarie ora 18.00

Unde ?

FORTE LIFE
Constanta Bul. Tomis Nr.235, complex Dacia etaj 1

Pentru mai multe detalii si inscrieri contactati-ma pe email: vagacskz@gmail.com sau la telefon 0757-491520.
Contributia voastra este de 50 Lei. Pentru elevi, studenti si pensionari 35 Lei.

Va rog sa va invitati prietenii care sunt interesati de astfel de evenimente.
Va imbratisez cu drag !

Namaste

Zsombor

Big image