Nieuw: Goochem

De goedkope, flexibele bijlesvariant

Beste ouder/verzorger,


Wanneer u een boormachine nodig heeft, pakt u de smartphone erbij en leent u er één van de buren. Snel en goedkoop een taxi? Ook dit kan gemakkelijk geregeld worden met een paar goedgeplaatste vingers op het scherm van uw telefoon. Het leven wordt steeds gemakkelijker, maar een snelle en gemakkelijke manier voor uw kind om huiswerk te maken is er nog niet. Correctie; wás er nog niet. Want nu is er Goochem, de bijlesapplicatie die uw kind gaat helpen bij het maken van huiswerk.


Elk kind loopt tegen verschillende dingen aan tijdens het maken van huiswerk. Naamvallen bij Duits, formules bij natuurkunde, breuken bij wiskunde, elk vak kent valkuilen en geen enkele scholier kan alle valkuilen ontwijken bij het maken van schoolwerk. Wanneer uw kind tijdens het maken van huiswerk ergens tegenaan loopt kan dit het proces van het leren erg vertragen. Goochem helpt op deze momenten door snel de hulpvraag van uw kind te beantwoorden, waardoor er snel weer door kan worden gegaan met het de volgende opdrachten.

Gratis proefmaand!

U kunt als abonnee van deze nieuwsbrief als eerste kennis maken met Goochem. Het is heel eenvoudig:

  1. ga naar www.goochem.nl
  2. klik op 'start gratis proefmaand'
  3. vul de gevraagde gegevens van u en uw kind(eren) in
  4. laat uw kind(eren) de kracht van Goochem merken!


Na de gratis proefmaand kunt u kiezen voor twee maandelijkse abonnementen; namelijk die van één uur en die van twee uur in de maand. De uren waarvoor u betaald worden per halve minuut gebruikt, wanneer uw kind dus een bijlessessie van 3 minuten en 42 seconden gebruikt, zijn er nog 56 minuten te besteden in de maand.


Uiteraard kunt u één account voor meerdere gebruikers uit hetzelfde gezin gebruiken. De grote voordelen hieraan zijn dat u als ouder de voortgang van alle kinderen in één oogopslag kunt volgen. Daarnaast bent u als vanzelfsprekend goedkoper uit bij het afnemen van meerdere uren per maand.

Waar wacht u nog op?

Goochem snapt heel goed dat het afsluiten van nóg een abonnement niet vanzelfsprekend is, houdt daarom de volgende voordelen even in uw achterhoofd:

  • goedkoper dan bijles/huiswerkbegeleiding
  • direct antwoord op vragen bij huiswerk
  • nóg voordeliger met meerdere kinderen
  • overal en altijd te gebruiken
  • houd als ouder de voortgang bij
  • gratis proefmaand