Nieuws - #2

creative-cables.nl

Big image

Updates:

Webwinkelkeur keurmerk, In2Wood, tips.

Webwinkelkeur keurmerk ontvangen

Na een uitgebreide scan van onze webwinkel is Webwinkelkeur tot de conclusie gekomen dat we het heel netjes doen. We leven de gedragscode op het gebied van Algemene Voorwaarden, klachtenafhandeling en retouren goed na.


U kunt hier meer informatie vinden over dit keurmerk.

Uitzonder licht met de GROOVE

Groove creëert een uitzonderlijk lichteffect dankzij handgezaagde sneden in het hout. De zeshoekige eiken lamp is er in een korte en een lange variant, die elkaar in een reeks mooi kunnen afwisselen aan het plafond. Matthieu vindt het belangrijk dat de lamp het exacte licht uitschijnt dat hij voor ogen heeft. Daarom is het peertje, in dit geval een lange energiezuinige ledlamp die het licht mooi verspreidt, inclusief. Groove heeft een muntgroene, blauwe, roze of witte afwerking en zelfs de vaak vergeten kabeldraad is beschikbaar in een gelijkaardige tint. Geen nood aan een plafondlamp? Groove kan ook plat op tafel liggen en bijvoorbeeld dienen als sfeerlamp.


Matthieu Meert is In2Wood. En dat mag je letterlijk nemen. De jonge zelfstandige doet het op eigen houtje: van tekenen en ontwerpen tot productontwikkeling en houtbewerking. Matthieu maakt kwalitatief Belgisch design dat schijnbaar simpel is, maar waar denkwerk en vakkennis achter schuilgaat. Zijn collecties komen uit de losse hand: hij tekent, schetst en ontwerpt tot het concept toont wat zijn buikgevoel zegt. Het resultaat? Strakke, speelse collecties met hout in de hoofdrol en een nauwgezette afwerking.
De collecties van In2Wood sluiten bovendien perfect aan bij een nomadische levensstijl. De designstukken zijn mooi in hun eenvoud, makkelijk te verplaatsen en krijgen zo telkens weer een nieuwe functie in je interieur.


In2Wood maakt voor het afmonteren gebruik van de textielkabels van Creative Cables.

Maak je eigen Mason Jar

Wil je je eigen Mason Jar maken met onze kits? Klik dan hier voor een instructie.

Zelf lampen produceren?

Er zijn veel bedrijven/particulieren die op kleine schaal lampen produceren en wij juichen dat toe. In ons klantenbestand hebben we ruim 15 lampenbouwers die regelmatig met onze producten de mooiste creaties maken.


Heb je een idee voor een lamp? Aarzel niet en begin met onze onderdelen zelf te fabriceren!

Bevalt deze nieuwsbrief je?

Stuur hem ook eens door naar een ander via je email of social media. De link van de nieuwsbrief is: http://canews.bluenow.nl

Kom naar onze online winkel

Viscose, katoen of linnen?

We krijgen wel eens die vraag, welk materiaal moet ik nemen? Wij hebben zelf niet echt een voorkeur en alles is afhankelijk van het interieur (maar alles mag ook). Viscose is wat gladder en past goed in een modern interieur. Katoen en linnen zijn wat pluiziger (klein beetje) en hebben minder glans en passen goed bij fabriekslampen en vintage interieurs. Maar zoals gezegd, alles mag en kan wat ons betreft! Hieronder de 3 materialen verwerkt in 3 verschillende producten. En het plaatje hiernaast toont een product met katoen en linnen.

En waar zijn we nu druk mee?

Er is altijd wel wat te doen, dat maakt dit ook zo'n mooie beleving. Hieronder zomaar wat zaken die spelen: prototype diffuser voor grote LED's, SEO, optimale klantenservice, nieuwe producten.

Tip

Ben je gek op zelf dingen maken? Kijk eens op Brit + Co.
Creative-Cables - Ep.03 - Snake

Excellent Wonen & Leven 2016 beurs

Thursday, March 3rd, 9pm to Sunday, March 6th, 8pm

8 Lardinoisstraat

Eindhoven, NB

De nieuwe data voor de volgende Excellent Wonen & Leven Beurs zijn dan ook 3 tot en met 6 maart 2016! De sfeer, klasse en luxe uitstraling zullen uiteraard blijven. Samen met u maken we er weer een Excellent-feestje van.

Leuke unieke producten? Kijk eens op Etsy.

Etsy is de wereld markplaats waar mensen unieke producten maken en kopen en verkopen.

Wederverkoper worden?

Wij werken bij voorkeur samen met kleine lamp producten, inrichters,stylisten en electrotechnische installateurs. Dit doen wij omdat deze groepen vaak zelf aan de slag gaat met onze onderdelen bij de klant thuis of op kantoor.


Op dit moment werken wij al samen met ruim 30 van dit soort partijen en met name in België merken wij een forse toename.


Klik hier voor meer info.