ECHO SYSTEM

Op weg naar een ongekende toekomst

Big image

Lieve mensen,

Hoe creëer je magie in je leven? Hoe ontstaan die wonderlijke situaties waarin je het gevoel hebt: dit kan geen toeval zijn. Ik heb jarenlang gezocht naar een antwoord, totdat ik ongeveer een half jaar geleden de puzzelstukjes kreeg aangereikt. Ineens zag ik hoe het werkt. Hoe wij met z'n allen de werkelijkheid scheppen en elkaar als magneten aantrekken en afstoten. Ik zag het hele plaatje en was door het dolle heen! Meteen wist ik: dit moet iedereen ervaren!


Wat ik je bied, is een ingang tot een ongekend level van bewust creëren. In 99 dagen de kunst van creëren eigen maken, dat is het doel. Je gaat de wereld waarin we leven op een andere manier ervaren en voelen hoe het is om werkelijk één met elkaar te zijn. Het belooft een interessante reis te worden en als je nog niet bekend bent met mijn werk, wees dan niet verbaasd als er binnen korte tijd grote veranderingen in je leven plaatsvinden. Wat je voorheen misschien nog voor onmogelijk hield, komt nu binnen bereik!


Als je net als ik gelooft dat wonderen mogelijk zijn, dan zie ik je graag op 19 december in Antwerpen.


Van hart tot hart,


Janosh

Big image

Jouw echosysteem

Echo System is voor iedereen die voorbij de kaders wilt van oude gewoontes, aangeleerd denken en oneindige herhalingen om in plaats daarvan te gaan leven als een authentiek wezen; bewust, geïnspireerd, gezond en gelukkig. Het is gericht op mensen die zich bewust zijn van een collectief kader van geprojecteerde gedachten, die onze gedeelde wereld vormen, en geloven in een visie van eenheid en moeiteloze beweging voor iedereen.


De start is live met Janosh; de workshop doe je thuis. Je krijgt een mooie werkmap mee met 9 fases, elk van 11 dagen. Het proces begint met een reis van zelfontdekking om jouw echosysteem in kaart te brengen. Welke verbindingen ben je aangegaan? Welke thema’s horen daar bij? Vervolgens werk je toe naar het creëren van een nieuw echosysteem, dat meer klopt met wie jij werkelijk bent.


Voor Echo System werk je met de Janosh App. Je krijgt voor de volle 99 dagen een abonnement om alles te kunnen gebruiken. Verder heb je een computer, smartphone en/of tablet nodig met internetconnectie.

Echo System - Antwerpen

Zaterdag 19 december 2015

Tijd: 10.30 - 17 30 uur

Locatie: ALM conferentiegebouw

Adres: Filip Williotstraat 9, 2600 Berchem


Voor vragen kan je steeds terecht op info@romyspirit.be of telefonisch contact opnemen door te bellen naar 0495 - 206556.

Meer informatie & reserveren

Reserveren voor 19 december a.s. in Antwerpen kan via onze host Romy.

Janosh Art

Uitschrijven / Gegevens wijzigen, stuur een bericht met als onderwerp, wijzigen of uitschrijven naar >>