#durftevragen > #durfteleren!

Uitnodiging: CINOP Academie Inspiratiemiddag & Proeverij

Op woensdag 30 september 2015 organiseert de CINOP Academie voor relaties en klanten een bijeenkomst met een vleugje durf en lef. Deze middag kunt u kijken, luisteren én proeven met onze trainers en een inspirerende gast...namelijk:

Nils Roemen

Tijdens deze middag gaat Nils ons uitdagen om jezelf en elkaar te bevragen. Zo vond Nils als mede-initiatiefnemer van #durftevragen een cruciale sleutel in het mobiliseren van denk- en bouwkracht. Ook biedt hij inspiratie in het vergroten van leervermogen in organisaties.

Menu van de middag

13.30 Inloop met koffie/thee

14:00 Opening door Rena Punt (CINOP Academie)

14:10 Presentatie Nils Roemen van #durftevragen

15:00 Break en verfrissing

15:15 #durfteleren! > aan de slag met onze trainers

16:20 Afsluiting en wrap-up

16.30 Borrel met lekkere hapjes

#durftevragen met Nils Roemen

Nils heeft geen bedrijfsnaam op zijn kaartje staan. Als er al een label op hem te plakken is, is het Waarmaker. Tijdens de Proeverij leert hij ons hoe je sociale overwaarde en (onbenut) potentieel kunt benutten, gewoon, door te vragen!

#durfteleren met onze trainers

Natuurlijk durven we deze middag ook een beetje te leren! In leertafels gaan we aan de slag met trainers van de CINOP Academie: drie rondes van 20 minuten over actuele mbo-vraagstukken rondom leren en professionaliseren in het mbo.

Voor wie

Professionals en onderwijsmakers in het mbo (docenten, coördinatoren, teamleiders, trainers, afdeling HR, opleidingsmanagers)

Waar

CINOP

Stationsplein 14
5211 AP ’s-Hertogenbosch

Over ons

De CINOP Academie is onderdeel van CINOP Advies. Met ons gespecialiseerde aanbod voorzien we mbo-instellingen en opleiders op een praktijkgerichte, efficiënte en flexibele manier in hun trainingsbehoefte.